Jump to content

Moto Zajednica

Nesreca u Kragujevcu

Recommended Posts

• In memoriam, 69 postova
  • Motocikl: GS850G

Pre neki dan u direktnom sudaru izmedju vozaca automobila i motocikla povredjeno je vise lica.Na motoru se vozilo dvoje koji su pri velikoj brzini (preko 150km/h) udarili u auto iz suprotnog prevca koji je preticao parkirani auto,ostavljen na sred trake.Motor je odleteo na trotoar gde je pokosio neke pesake.Momak i devojka sa motora su u jako kriticnom stanju sa veoma teskim povredama glave,grudnog kosa,unutrasnjih organa,kicme i ekstremiteta.Za sada samo znam da su jos uvek zivi i da zbog siline povreda nisu smeli biti prebaceni u BG.Od zastitne opreme nisu imali ama bas nista,mada u ovom slucaju tesko da bi im to pomoglo.Narode,pazite kako vozite,narocito u gradovima i urbanim sredinama gde jednostavno NEMA PRAVILA !!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 159 postova
Od zastitne opreme nisu imali ama bas nista' date='mada u ovom slucaju tesko da bi im to pomoglo.Narode,pazite kako vozite,narocito u gradovima i urbanim sredinama gde jednostavno NEMA PRAVILA !!![/quote']

Pa da, nemojte voziti 150 u naseljenom mestu.

Oprema bi im definitvno pomogla. Ako nista, bar bi vizir omogucio vozacu da VIDI KUDA VOZI (i predvidi razvoj situacije). Meni je na 100 neprijatno da gledam sa otklopljenom vizirom. Mogu samo zamisliti kako je na 150.

Ja bih ovo okarakterisao kao neuspeo pokusaj samoubistva.

• Svrati ponekad, 114 postova
  • Motocikl: Bulldog 1100

Ja sam prosao nekoliko sati kasnije i trajao je jos uvek uvidjaj.Koliko sam mogao da vidim bila je neka nejked varijanta crne Yamahe (slabo poznajem sportske motore).Model koji preko rezervoara ima hromirane komponente!

• U prolazu, 55 postova
Od zastitne opreme nisu imali ama bas nista' date='mada u ovom slucaju tesko da bi im to pomoglo.Narode,pazite kako vozite,narocito u gradovima i urbanim sredinama gde jednostavno NEMA PRAVILA !!![/quote']

Pa da, nemojte voziti 150 u naseljenom mestu.

Oprema bi im definitvno pomogla. Ako nista, bar bi vizir omogucio vozacu da VIDI KUDA VOZI (i predvidi razvoj situacije). Meni je na 100 neprijatno da gledam sa otklopljenom vizirom. Mogu samo zamisliti kako je na 150.

Ja bih ovo okarakterisao kao neuspeo pokusaj samoubistva.

potpuno se slazem.... nemu da se pri toj brzini prilepila malo veca buba liku bi pukla glava.... vozite sa opremom i ne ludujte!!!

Covek se zove Nesa a zenska Anica koju dobro poznajem.Danas je prebacena za BG i moze se desiti da pretekne,ali uz teske i dugotrajne posledice.Uzgred,ima desetogodisnjeg sincica.....

• Svrati ponekad, 489 postova

kad sam pichio u kv u petak... ishao kolima... kod ortakovog kaficca ne 'Champion'(onaj sa velikom svetleccom reklamom sa motorom)... primetih neki custom ili choper udaren sa strane... lezzi na podu a udaren od strane auta sa nekom prikolicom... nisam video tragove kochenja kao ni tragove kochenja... nadam se da je vozach ok...

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Uh, vrlo opasna situacija i teške povrede. Nadam se da æe da promrdaju...

Paaa, moja iskustva u padovima sa full opemom tvrde drugaèije...

Dešava mi se da sednem na motor bez kacige, ne mogu da grešim dušu, pa u tim sluèajevima razvijem brzinu i do 40km/h do kioska za pljuge.

Zenska je premestena na VMA i trenutno stanje je: Prekljuce se probudila iz kome.Polomljena joj je vilica i prakticno nema nosa jer je isti osmirglala po asfaltu.Kicmena mozdina nije ostecena jer moze da pomeri prste na nogama mada postoji ostecenje 7-mog prsljena.Ugrusci krvi u plucima su sanirani(ako se tako moze reci) ali sada je dobila visoku temperaturu.Momak je ipak imao kacigu na glavi koja je prsla kao dinja pri susretu sa ivicnjakom.Pretrpeo je jaci potres mozga cije posledice trpi u posladnja dva dana.Za resto neznam.Zeni koju je pokosio motor na trotoaru polomljene su obe noge.Sto se tice motora cajger je zaglavio na 160 km/h.Dasa se ponudio da je "cas" odbaci do kuce jer je kasnila ne znam vec gde.....

Ako vec vozite brzo,vozite tamo gde to mozete tj. tamo gde mozete da sacuvate sebe i druge

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR

kako ne mogu da svatim ljude koji se kretenisu dok voze druge ljude. pa jebem ti sve... uzmi fino motor, pa 400 idi s njim ako mozes, ali sam i van naseljenog mjesta majku mu...

uzeo je ribu, nije joj dao kacigu, vozio je 160 i ubio je...

ako prezivi ni njemu nece valjat nista zivot poslije ovog saznanja. pih :evil:

• Svrati ponekad, 436 postova
kako ne mogu da svatim ljude koji se kretenisu dok voze druge ljude. pa jebem ti sve... uzmi fino motor' date=' pa 400 idi s njim ako mozes, ali sam i van naseljenog mjesta majku mu...

uzeo je ribu, nije joj dao kacigu, vozio je 160 i ubio je...

ako prezivi ni njemu nece valjat nista zivot poslije ovog saznanja. pih :evil:[/quote']

A sta tek reci za onu jadnicu sa trotoara? Ova zena sto je poginula bar je mogla da izabere da zakasni i ne sedne na motor.

Momak je ziv i kod svoje kuce.Zena sa trotoara nece moci da zgazi na nogu jako dugo vremena jer ima dvostruki prelom potkolenice.

ps.Sincic je ostao sam sa bakom.Deda je umro letos.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja