steki vozdovacracingteam 27 Napisano Novembar 19, 2006 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga Cope bar ce ti stici novi lancanici kad skines gips !!! Slike su super! Kome je umro otac ? Sta se desilo sa Brkom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Novembar 20, 2006 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Jbg Cope druze, sta da ti kazem, zeljno sam celo vece ocekivao poziv u kome ce mi neko reci da je sve ok, ali poziva nije bilo... Proci ce ruka, pa se vozimo opet, gledaj to sa svetlije strane, bar dolazi zima i imas vremena do proleca da lizes rane... Ajde leci ruku, pa se mi vidimo Sokole nas sivi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 20, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak Cope! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 20, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Hala svima na željama za brz oporavak, ali stavio sam odvojeno temu o padu na motoristi na drumu, dajte ovde impresije o slikama i putu, gle bre kako je gotivno, nije za kukanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Novembar 20, 2006 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si Cope sokole, sta da ti kazem. Put je bio extra, meni se svideo jako, pa jos one tvrdjevice, reka kao jezerce i Bane ludak... Juce sam bio i u Novom sadu sa zenom i u povratku nam pukla zadnja na autoputu (sve je ok), ali vise o tome u nekoj drugoj sekciji, samo da nadjem u kojoj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 20, 2006 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan p.s. Morao sam da primetim ali Mikka na svakoj slici drzzi cigaretu... samo jedan veliki resspect za slike... xe xe !!! Pa, push pauza !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 20, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Mikko, dobro ti izgleda bajk :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 21, 2006 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mikko' date=' dobro ti izgleda bajk :kul:[/quote']Falaaaa !!! :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina 0 Napisano Novembar 21, 2006 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd - Vračar Prijavi odgovor kao problematičan Ah Stvarno je bilo dobro, samo da je malo manje bilo mokrog asfalta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...