smoki 0 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: apatin Prijavi odgovor kao problematičan ljudi moze li ko sta da mi kaze za dr 8oo, jedan drugar hoce da ga kupi al nemamo pojma kakva je to makina,mislim ima li neke boljke itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Maj 29, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas post o ovom motoru neko je vec pitao potrazi malo tamo sam opisao neke stvari.Ako voli tvoj drugar grube stvari a dobre i trajne na pravi se motor nameracio . Ja ga imam i trenutno sam zadovoljan sad sto ima sitnih nedostataka ,tu treba sebe da nadje. Jace vibracije,neko spominje kvarove na glavi motora kod mene je za sada sve u redu. To ti je motor na kome nema sta puno da cackas dotegnes lanac balansera i uradis redovan servis i vozi, ako si ga kupio u ok stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smoki 0 Napisano Maj 29, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: apatin Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...