DZ 1 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan ili nekog ko ima delove da moze da mu naidje i koliko okvirno koshtaju ovakve stvari (polovne radije nego nove...)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan "ma ne želiš da znaš" ovaj je sada ovoliko a za 4 dana će biti ko zna koliko http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200346078207 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 29, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan 200$ ?!?! :O Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Na nemackom ebay-u polovni izlaze redovno preko 300 eura!!! Trebaju i meni zato pratim, retko da odu ispod 250! Doduse ja imam sve sem onih niklovanih kucista...ako ti samo to fali ima na ebay-u, oko 50e su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan biće zanimljivo bidovanje u poslednjih 30 sekundi. popaljenici se izduvali i sad se čeka finale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ono na ibeju jos 7 sati ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DZ 1 Napisano Jun 1, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma meni nece nista da salju sa mojim podacima i na moju adresu odaaaavno, 99 i tih godina smo skidali sa neta bogaoca, a imasmo 14 i u onoj gunguli nashi nisu hteli da nas cimaju na zahtev neke medj. organizacije. i sad djaba, ponekad me i za vizu odbiju ako je neka uberpedantna zemlja. a u sushtini mi fali kuciste , mozda ako ima u HR. posto cu na more za koji dan do HN a a tamo je blizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...