DZ 1 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan iskustva, mishljenja, preporuke... buduci da su DZ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan cek jel si to vid`o nedje kod nas? daj link ,neki info,dimenz. ,cene??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1237 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 2317 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan GUme su sasvim ok.To je Nemacka guma, Par drrugara ih vozi na Kawi z750 i diversion Yamahi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meduza 2 Napisano Maj 29, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan evo teme od proshle godine http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=18714.msg243624#msg243624 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan nekako sam uspeo da to ne vidim u pretrazi... hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www3.reifenwerk-heidenau.de/index.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DZ 1 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam 110`70`17 i 130`70`17 12800 i 400 postarina (stigle su za dva dana) motiro ih kod zareta danas (500 vulkanizeru i 500 za centriranje) i vozio po kishi kochenje po kishi je kul, guma jes mekana pa treba izbegavati naglo kochenje zajebancije radi (staje ona u mestu al svejedno) obarao sam motor i to je kul. e sada danas je hladno i mokro a ja palim na more, tamo je toplo i suvo pa cu bash da natipkam sta i kako. nisam neki speed freak , guma je extra. e da continental je isto ok sa cenama (mozda des` petnes` djura skuplji) ali nema dimenzija jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Dobra guma. Švabe prave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...