karaula 115 Napisano Maj 26, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan trazim HYOSUNG COMET !!! 1.moze 125 i 250cmm 2.moze sa oklopima ili bez 3.da nije noviji od 04/05 godista,ili noviji ako je nesto bas ekstra povoljno oglase na moto-berzi redovno pratim...znaci ako znate nekog uputite ga meni, ili sa nekog drugog sajta. (prednost imaju 250ice ali principu svejedno mi je sve iz stavki 1. i 2. ,bitno mi je da mi ne prodje ova sezona bez motora) moj kontakt: karaula1hotmail.com / 064-110 25 38 molim za pomoc,hvala pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jun 5, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan ajmo prijatelji,jel ima neki matoriji comet do 1500evropskih maraka......? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 5, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovo,izgleda kao nov ali je i cena nenormalno visoka! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=7631&catid=16&Itemid=62 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 5, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ili ovako nesto: http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=33579&trazi=1&ur=1&model=84&m=Hyosung-gt-comet ili: http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=30636&trazi=1&ur=1&model=84&m=Hyosung-GT-125-Comet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 5, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ili airbrush mozda: http://www.polovniautomobili.com/auto_oglasi/Hyosung/Comet_/149959 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jun 5, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan nek mu je srecno sa prodajom,zalete ce se neki ludak i dati te pare...ima na moto berzi za 3000e gt650 2006,skoro su otisle dve,tri 250ice za po 1400-1500e,ja nisam od faksa imao vremena time da se bavim i nestade.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jun 5, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan za taj air brush je mnogo...zuti sa moto berze je prodat odavno,sreo sam lika na ulici misleci da je njegov oglas a on ga kupio,a crvni treba da odem da pogledam jer je menjan far=mozda je viljsuka urnisana,a i kratak sam koju stotinu za njega......pratim sve sa moto berze,ja navijam ako neko zna nekog,ko zna nekog ciji poznanik vozi a razmislja o prodaji i slicne kombinacije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 5, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan za taj air brush je mnogo...zuti sa moto berze je prodat odavno,sreo sam lika na ulici misleci da je njegov oglas a on ga kupio,a crvni treba da odem da pogledam jer je menjan far=mozda je viljsuka urnisana,a i kratak sam koju stotinu za njega......pratim sve sa moto berze,ja navijam ako neko zna nekog,ko zna nekog ciji poznanik vozi a razmislja o prodaji i slicne kombinacije... To je u sustini najbolja kombinacija ako uspes da nadjes nekoga! Sta da ti kazem osim Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 5, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan a crvni treba da odem da pogledam jer je menjan far=mozda je viljsuka urnisana,a i kratak sam koju stotinu za njega..... Pitaj dal ima original far! Ako ima i ako je citav onda je ok! Gledaj menjac obavezno kako radi,on jeste tezak fabricki ali ne pretezak,obrati paznju na to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jun 5, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan hvala na toj infomaciji.......poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...