Janjke 42 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi rasyurio sam korpu kvacila... usvtari rasturio sam jedan deo ali onu veliku maticu koja drzi u sustini sve ne mogu da odvijem pa me zanima da li nije mozda to kontra navoj... posto bi probao sa pneumatskim pistoljem da odvijem to ali moram znati pravac ..jer mi je drugar rekao da ovaj pistolj lagano moze da otkine sraf koji god... mada je ovaj veceg precnika ali opet bolje ovde da pitam...sta mi teskio Aj pa hvala drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Klasican navoj ( odvija se u levu stranu ) Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Klasican navoj ( odvija se u levu stranu ) Pozdrav ! Hvala lale.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...