Kanarinac 334 Napisano Maj 23, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen nov u aprilu 2008 i dalje u garanciji.radi perfektno. preshao 4700km.Vodeno hladjenje, disk napred i nazad.Trahno registrovan Od opreme ima: - Oboreno svetlo dioda - Shtop svetlo dioda - Dugo svetlo xenon - Dodatni varta akumulator - Copava nozhica (koja se doplacuje 75 evra) - Iridijumska svecica Motor je kao nov, nikad padano, nema ogrebotine. Trajno je registovan cena je 2200 evra ostale informacije na 064 142 39 79 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Niko ni rechi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan lep skuter Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje.Moguca je zamena za neki R 600 ccm.Recimo r6 mozhe i od 2000 god ili neki od 2003 pa na dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Au ja ne verujem, niko nishta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Maj 31, 2009 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Kani napakuj ti na njega neki 125 motor i turbo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Haha ma dosta je bre budzevina bilo I sa kolima mi preko glave ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan prelep sr, ali ti je jaka cena, moj drug prodaje apriliu sr 50R Factory, za 1550 eura ali je malo starija od tvoje, mislim da je ova 2006. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da jbg to je 2 godine, shto nije malo.Al ipak rachunaj shta ima ovaj sve ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan cekaj, izvadio si mu sijalicu nazad i ubacio diode? a napred si mu stavio diode kao kod audi r8? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu ne ne ne Moracu da slikam da vidish.Aj da probam da objasnim.Drugar je uzeo i nekih 20-25 mozhda vishe dioda spojio u jednu u oblik valjka tj oblik sijalice, na to smo nakachili dzek i povezali.Znachi nikakve veze sa tuning smajling audi i slichno.Sve je kulturno i lepo vidjlivo Slikacu definitinvo sutra da vidite o chemu je rech Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan aaa razumem sta hoces da kazes, ali ipak slikaj zanima me kako se to uzivo vidi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mislim da se vidi ) ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan aaa super je sve u svemu prelep motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 8, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje je aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 12, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu jel mougce da niko nishta??? ??? Skuter je kao nov! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Jun 12, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prvo si mi prodao BMW M3, a sad ti ja mozda nadjem kupca za skutercic! (; jel cena fixna, 2200e? nemanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 12, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha gde si bre )) Pa pazi, mozhe dole neshto malo da se spusti chisto da ne bije maler )) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 23, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Zvalo me nekoliko ljudi da nudi zamenu i to se potrefilo da svi nude apriliu rs125. Zamena mozhe ali za neki r od 600ccm, ne stariji od 2003 god. uz moju doplatu naravno.Mada kesh bi bio najbolja opcija ipak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 14, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Cena 2100.Nije valjda da nema zainteresovanih.Skuter je odlichan,a ima i lepu opremicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Avgust 14, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da li te zanima zamena za apriliu rs 125 2006 god Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 15, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam ti bash gledao oglas.Stvarno lep motor, ali ipak radije cu dodati josh neshto para i uzeti neshto od 600ccm.A i mislim da ce mi biti mali,mada mozhda se i varam. Hvala na ponudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Avgust 15, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan copava nozica ti je 25 eura....i koja je zadnja cena?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 15, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.skutercentar.rs/catalog/aprilia/aprilia---skuteri/nogar-bocni.html Evo da ne bude da je 25 evra.... Okreni me na mobilni pa da se dogovaramo, napravicu neku cenu ako si ozbiljan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Avgust 15, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.skutercentar.rs/catalog/aprilia/aprilia---skuteri/nogar-bocni.html Evo da ne bude da je 25 evra.... Okreni me na mobilni pa da se dogovaramo, napravicu neku cenu ako si ozbiljan http://www.racing-planet.de/scootertuning-seitenstaender-buzzetti-aeroxnitro-p-125501-1.html?cPath=3098_4180_4182&sessID=2c0nvl4an97faplq28kf74q0jnqdrpps ovakva je tvoja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...