BAKLAVA 11 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan sve pise! far je ceo ali je usla voda u njega kroz rupice za poziciju! jbg neko mi ih skinuo na skupu i nisam primetio na vreme !!! cena :DOGOVOR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Novi namontiran,ceo dan te nema :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan montiran je!!! extra je,kao nekada moj stari!!! ;D ;D ;D ej zezali smo se od 16h pa do 19h!!! puklli mi neki nosaci na masci pa smo ih varili!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Maj 23, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Postavi sliku fara, ja sam zainteresovan. Naravno, i cenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Maj 23, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 14, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan kolika bi bila cena za far Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Avgust 14, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan imas poruku u inboxu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za magnet alternatora od istog motora!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...