hellena 60 Napisano Maj 21, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji, evo i našeg zakasnelog glasanja. Morate mi oprostiti Želim vam puno sreće. Hvala na angažovanju! GLASAJTE! No. 1 No. 2 No. 3 F/3.8, 1/15, ISO 800 No. 4 No. 5 No. 6 Onaj ko je poslao tri slike trebalo je da pošalje jednu, ali eto ja sam izabrala, pa šta bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 21, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 ! :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 21, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 ! :o :o Fuck, yeah! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan 1 najopusteniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan 5 definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan S' tehnicke strane No.3 S' idejne No.4 A s' kolegijalne novinarske No.5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Hmm... opet je za mene tezaka zadatak i moracu dobro da razmislim za koju cu da glasam. Jedino sto sada mogu da kazem je da mi na drugoj fotki smeta malo blic, a da 5. dobro izrazava trenutnu emociju. Izdvajaju se neke u tehnickom i idejnom smislu, pa bih ja to ipak polako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Maj 22, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 6! Tako bogat, a tako nacitan! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Maj 29, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo glasanje zavrseno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ova igrarija je, koliko vidim totalno otisla u aut (out)...Nit' ko proglasava pobednika, nit' se pobednik sam oglasava, nit' daje drugu temu... A odziv i takmicara i glasaca je bio sasvim dobar, znaci zakazalo je urednistvo (da ne kazem Hellena)... Steta :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Maj 30, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ...Nit' ko proglasava pobednika, nit' se pobednik sam oglasava, nit' daje drugu temu... Pobednik se javio i kaze da je sledeca tema "LETO"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Pobednik se javio i kaze da je sledeca tema "LETO"! Deder, reci koju o slici... Sa cime, gde, kada, zasto etc,etc,etc...!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Maj 30, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Na slici je moja baka koju sam slikao kada sam bio u poseti kod nje. Emocije koje je pokazala na slici su uzrok sto nam je porodica rasuta bukvalno po celom svetu, te smo joj u tom trenutku falili, a ja sam samo bio tu sa Canon-om S5 IS da ovekovecim taj trenutak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Kapa dole...bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pobednik se javio i kaze da je sledeca tema "LETO"! Haaaaa... bravo majstoreeeee !!! Nova tema je bas lepa i siroka, hvala ti. Moja je br.3 ... Misko i ja povremeno odigramo neku partiju. U ovoj je on pobedio, a ja ovekovecio trenutak. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Bravo zeljkamp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Maj 30, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Fala, fala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 30, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ja sam kriva, priznajem. Pobedniku sve čestitke, okačiću najavu za novi krug takmičenja. Moja fotka je četvrta, slikana usput u Firenci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Maj 31, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam pobedniku! Glasao sam za No.1, zapao mi je za oko kontrast izmedju maske i izraza ociju. Moja je No.6. Na njoj je moj prijatelj koji je upravo kupio nov motor i cita nekakvo uputstvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...