Jump to content

Moto Zajednica

Novi Sad , Narodnog fronta preko puta NIS-a 20.5 oko 16h

Recommended Posts

• drkadzija, 1232 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Posle posla sam prolazio niz N. Fronta i preko puta nis- a vidim razbijen Piagio liberty 125 svetlo plavi metalik oslonjen o drvo poprilično razbijen. Po oštećenjima i onom što sam video na licu mesta rekao bi da se skuter zabio od nazad u neki crveni auto. kolega motoraš je očigledno povredjen jer na asvaltu stoji velika lokva krvi . Inače čini mi se da je imao "full " opermu tj. naočare i papuče jer su iste ostale na travi pored mesta nesreće. I nek mi onda neko kaže: Šta će mi oprema pa ja vozim skuter >:( >:(>:( >:(>:(. Slike kačim kasnije dok mi stignu na mail od drugara koji je slikao. Nadam se da nećemo seliti temu u crnu hroniku.

Ako ima koju info. više nek napiše.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Sika sa lica mesta još uvek nema na mail-u :( :( :( :(

KUMEEEEEEE!!!!!!

Zato sam veliki protivnik dece na motorima >:(

A slike su napokon stigle

• Svrati ponekad, 293 postova
  • Motocikl: 450 EXC

ma da gledaj samo po gradu sta ih je na skuterima, nasmejani,vetar u kosi i gasić i trala la la la kao nista meni nemož da se desi.

Apsolutno nisu svesni  svoje situacije kad su na dva.

Kad pitam tako par likova iz kraja sto ne bar kacigu

odgovor je naravno glup

Sta će meni na skuteru ti moras jer ti imas velik "motor" pa ti treba ili pa to je samo skuter ili glupo mi je ili .....

Još kada mi se nakači kroz grad takav "neozbiljan" pa kad još ima šici pozadi  znači usporavam ali odmah  i sklanjam se da prođe.

A za malu decu kao saputnike nemam komentar      :-[

• Zainteresovan, 730 postova

Ja sam jednom prilikom rekao i stojim pri tome, da su skuterasi sramota za bajkere. Ne mislim da su skuterasi svi ljudi koji posjeduju skuter, nego ga voze na taj neki poseban nacin, znate vec o cemu pricam. Ja sam istih godina kao vecina te decice sto vi pricate da se voze na skuterima, svi moji vrsnjaci voze slutere, ja azdaju  ;D I kad god vidim nekog svog poznanika bez kacige izgalamim se na njega  >:( Ne vidim sto je toliko tesko staviti tu kacigu. Odgovori su isto sta ce meni, ali vjerujte mi nije to istina, nego hoce da ih neko vidi. Znam sve tacno kako razmisljaju. Pa kad se skrse, nek ih onda gledaju, kao i moj tata. Sad citav grad objasnjava da je opstina u Kotor Varosu gore gdje Draganov stari kante kupio  ;D ;D

I kad ih policija zaustavi i naplati kaznu zbog nenosenja kacige, ljute se. Pogotovo ovi sto voze beverlie, oni su posebna prica. Bjele papuce, kozne, lanene hlace, kosulja, naocale i pricaju na telefon  :o Al znaci, najnoviji trend je pricati na telefon na beverliu (naravno drzati ga na uhu i otvarati usta). Ja ovo ne razumijem, ljudi zgrozen sam. Svako danas vozi, i onda kazu ovi motoristi, ovakvi, onakvi...Sve zbog takvih...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja