lalajko 2020 Napisano Jun 5, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi kaze koliko je karta za yu grupu sutra uvece?Bitno mi je jako. Uploadujem nekoliko snimaka pa ne videh odmah, izvini. Cena je standardnih 400 dinara. Obezbedjen poklon, suvozaci ne placaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Stižem sutra oko podne... taman na pasulj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jun 5, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Moram da postavim ove klipove tek da osetite kako je izgledalo dok su Slovenci svirali: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaxy 0 Napisano Jun 5, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan lalajko hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bakin015 2 Napisano Jun 6, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc oko 16 i 30h krenusmo Symon i ja u Lazarevac. Od Sapca do Uba put je bio suv, a odatle do Lazarevca voda do kolena. Stigosmo oko 18h, na ulazu ljubzan docek i samo sto smo se smestili pod sator domacini nas ponudise prvoklasnim srnecim gulasem. Povremeno je padala kisa ali to nije moglo da pokvari raspolozenje prusutnih. Svaka cast Slovencima na pokazanom muzickom znanju, a domacinima sve pohvale za juce, vidimo se i danas. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo krećem pa se vidimo. P.S. Može u najavi jedno mesto u parking šatoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Posle ovakvog rezime-a Lalaka iako nisam hteo ovog vikenda nikuda (zbog sv.Trojice),resio sam da krenem ovog momenta za Lazarevac ovo treba videti .Hvala Lalajku sto me ubedi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Otisao sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog tih istih Troica mi smo bili u petak i evo kako je izgledali. Jedino mi krivo sto nisam slikao extra gulas. LA Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2834 Napisano Jun 6, 2009 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima motora ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jun 6, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dodjoh, videh, ma znate resto! Evo malo slika sa dansnje posete, stari i novi prijatelji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bilo extra,a pasulj za cistu 5-icu!!! ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Jun 6, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan :D SAD DODJOH KUCI , LJUDI OVAJ SUSRET JE VRH BRATE ..................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jun 7, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan odlichan skup..zna li neko koliko je bilo motora? Lalajko sigurno zna.. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jun 7, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan odlichan skup..zna li neko koliko je bilo motora? Lalajko sigurno zna.. ;D ;D ;D Gnjat rece da je prodato preko 1000 ulaznica za motocikliste (suvozaci ne placaju), plus dosta preko 2000 ulaznica za pesake. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 7, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stigao kuci. pravo da vam kazem bilo me je sramota da dam 400 din na ulazu jer sam za te pare dobio: srdachan dochek i intervju za lokalnu TV kao prvi pristigli sa strane, Majcu, razne dzidza-midze(u kesi), ruchao gulash, vecherao prasetinu(malo:), ruchao pasulj u subotu(ovo pre je Petak), GOMILA bruka motora, upoznao nove ljude sa foruma, kupanje na jezeru, i `bem li ga shta jos ??? Izbacicu slike samo da ih uploadujem i da ih prebacim na komp a i da se operem malo BRE! Ako je proshli skup bio izglasan za najbolji, ovaj ce itekakao biti izglasan opet. Malko je kvarila ona kishica u Petak shto je poprskivala neku vodicu na svakih 2 sata po 2-3 minuta. Skup ima samo jednu zamerku i to sam odmah rekao predsedniku kluba chim smo se upoznali a to je da treba da se pravi malo kasnije (kraj juna-pochetak jula) da bi imalo vishe kupacha. Ajde razumem shto se nisu kupali oni sa strane misleci da je vodna ladna, prljava (shto nema veze s` vezom) nego mi nije jasno shto se Lazarevchani nisu kupali? Od mnogih sam dobio objashnjenje da se tu udavi svake godine 1-2 osobe... pa u KOM jezeru ili reci se ne udavi? glupost/ A i jezero je od proshle godine smanjeno na dubinu od samo 3 metra tako da trebash biti tezak kreten da se tu udavish. Aj odo raspricha se ja mnogo pa se vidimo stavio sam slike da se uploaduju, valjda ce da zavrshi dok se okupam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jun 7, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajde lepo priznaj gde si juche bio,trazim te celog dana,mora da si prespavao ceo dan.. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Jun 7, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan SKUP JE BIO ODLICAN,SVE CESTITKE ORGANIZATORIMA!!!!!POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jun 7, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci, skup kao skup je stvarno odlicno organizovan i vidimo se do godine sigurno. Posto sam dosao kolima oko 13-14h, jedino sto mi se nije svidelo, to je ulaz za pesake, ali nema veze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 7, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam dosao kolima oko 13-14h, jedino sto mi se nije svidelo, to je ulaz za pesake Da ali Lamoto nije cepidlachio sa bonovima za hranu tako da je svako mogao da jede besplatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jun 7, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko misli da je problem u 200 dinara koliko je bio ulaz, nije problem, cak sta vise drago mi je da sam bar nekako mogao da pomognem klubu, i smatram da ako nemas da platis ulaz ne treba ni da ides, vec mi se nije svidelo sto kad smo krenuli da ulazimo oni nama znate ulaz treba da se plati, ovo ono kao da smo mi sad pravili neki problem, a dok je on pricao pored nas je proslo 10 ljudi koji nisu platili ulaz. I povrh svega izlazi lik na kapiju i daje im 50 dinara kao pomoc klubu i kaze evo nesto sitno ali to je vise zato sto ste me pustili unutra da ne platim ulaz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 7, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan I povrh svega izlazi lik na kapiju i daje im 50 dinara kao pomoc klubu i kaze evo nesto sitno ali to je vise zato sto ste me pustili unutra da ne platim ulaz. :o Kakav kreten :o Edit: Evo pishem nov post sa slikama sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 7, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan I tako vam kazem... Dolazak na skup (Ibarska magistrala, malo posle Gornjeg Milanovca...) Na kapiji lep dochek, a odmah u kampu me je zaustavio Predsednik Gnjat da me ugosti i da popijemo po koju rakijicu. Ljudi jezero je prelepo i NIJE bila hladna voda, meni nije jasno shto se ljudi nisu kupali ??? Takodje jezero OCHAGA ( kako vrh ime ) Ovo nije prerada ovo je krsheno i padano, pa kako je koji deo otkinut u padu a nije krucijalan za rad motora, nije ni vracan. ovo je CHOPPER u pravom smislu te rechi, nebitno shto je uljara 750 Yamaha ;D. Kad smo kod ulja, ovaj lik je sjebo Uljni hladnjak i skuno ga je i samo rokno crevo na crevo i tako vozi 2-3 godine :o. i ne pregreva se ;D Tokom dana je drzao u blokadi po 2-3 minuta i pucao takodje. Zabije u blokadu pa na pola kvachila se kotrlja polako kroz skup a sve to dok je motor u BLOKADI. Kako ne crkne nije mi jasno. Takav je bio i proshle godine samo shto je motor bio vishe manje kompletan Cool Posle kratke kishice... Mozda je BMW, mozda je skup, mozda je jeftin, mozda je statusni simbol... Al je zato RUUUUUUZAN!!!!! Pogreshila Roda se zove bend... Vrlo su mladi(svi oko 91 sem pevacha koji je 86) Jedino su se oni kupali samnom i josh par njih... Inache bili su najbolji od mladjih bendova, gitarista talenat! nisam mogao a da ne slikam , nazalost nisam probao :'( DAAAAJ! Onako... Jes dobar al nema dushu ko stara.... mnogo mi nekako svilen... Jednog dana kad se oparim i omatorim ;D Ne znam zashto je ovo bilo na moto skupu al aj lep je za gledanje... Hrane je bilo i vishe nego dovoljno, mnogi su jeli po dva puta kada je gotova bila prva tura... Na kraju su i sa bine govorili da ima JOS, valjda ljudi navikli da na ostalim skupovima brzo nestane :D Pronadjite na slici MZ-a, Hondu, Tomosa i josh nekoliko motora u jednom! Dobio je chicha nagradu, polir pastu za originalnost BJB ekipa Opushtanje pre Yu Grupe I tako... U svakom sluchaju vidimo se sledece godine!!! :P :P :P 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Jun 7, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Gnjat je sa svojima sve dobro odradio,nemem zamerke,naprotiv samo pohvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2727 Napisano Jun 7, 2009 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Znaci skup za 10-ku CISTU ! Samo sve pohvale !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...