Jump to content

Moto Zajednica

IV MOTO SKUP - LA MOTO Lazarevac 05.06. i 07. jun 2009

Recommended Posts

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Da li neko moze da mi kaze koliko je karta za yu grupu sutra uvece?Bitno mi je jako. ;)

Uploadujem nekoliko snimaka pa ne videh odmah, izvini. Cena je standardnih 400 dinara. Obezbedjen poklon, suvozaci ne placaju.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 7 postova

Sinoc oko 16 i 30h krenusmo Symon i ja u Lazarevac.  Od Sapca do Uba put je bio suv, a odatle do Lazarevca voda do kolena.  Stigosmo oko 18h, na ulazu ljubzan docek i samo sto smo se smestili pod sator domacini nas ponudise prvoklasnim srnecim gulasem. Povremeno je padala kisa ali to nije moglo da pokvari raspolozenje prusutnih.

Svaka cast Slovencima na pokazanom muzickom znanju, a domacinima sve pohvale za juce, vidimo se i danas. ;D ;D

• Svrati ponekad, 118 postova

Posle ovakvog rezime-a Lalaka iako nisam hteo ovog vikenda nikuda (zbog sv.Trojice),resio sam da krenem ovog momenta za Lazarevac  ovo treba videti .Hvala Lalajku sto me ubedi :)

• Drug član, 1151 postova
  • Motocikl: BMW F800GS Adventure

Dodjoh, videh, ma znate resto! Evo malo slika sa dansnje posete, stari i novi prijatelji!

;)

post-2375-1287903619684_thumb.jpg

post-2375-12879036197115_thumb.jpg

post-2375-12879036197377_thumb.jpg

post-2375-12879036197671_thumb.jpg

post-2375-12879036197942_thumb.jpg

post-2375-12879036198197_thumb.jpg

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

odlichan skup..zna li neko koliko je bilo motora?  Lalajko sigurno zna.. ;D ;D ;D

Gnjat rece da je prodato preko 1000 ulaznica za motocikliste (suvozaci ne placaju), plus dosta preko 2000 ulaznica za pesake.

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Ja sam stigao kuci. pravo da vam kazem bilo me je sramota da dam 400 din na ulazu jer sam za te pare dobio: srdachan dochek i intervju za lokalnu TV kao prvi pristigli sa strane, Majcu, razne dzidza-midze(u kesi), ruchao gulash, vecherao prasetinu(malo:), ruchao pasulj u subotu(ovo pre je Petak), GOMILA bruka motora, upoznao nove ljude sa foruma, kupanje na jezeru, i `bem li ga shta jos ??? Izbacicu slike samo da ih uploadujem i da ih prebacim na komp a i da se operem malo BRE! Ako je proshli skup bio izglasan za najbolji, ovaj ce itekakao :D biti izglasan opet. Malko je kvarila ona kishica u Petak shto je poprskivala neku vodicu na svakih 2 sata po 2-3 minuta.

Skup ima samo jednu zamerku i to sam odmah rekao predsedniku kluba chim smo se upoznali a to je da treba da se pravi malo kasnije (kraj juna-pochetak jula) da bi imalo vishe kupacha. Ajde razumem shto se nisu kupali oni sa strane  misleci da je vodna ladna, prljava (shto nema veze s` vezom) nego mi nije jasno shto se Lazarevchani nisu kupali? Od mnogih sam dobio objashnjenje da se tu udavi svake godine 1-2 osobe... pa u KOM jezeru ili reci se ne udavi? glupost/ A i jezero je od proshle godine smanjeno na dubinu od samo 3 metra tako da trebash biti tezak kreten da se tu udavish. Aj odo raspricha se ja mnogo pa se vidimo stavio sam slike da se uploaduju, valjda ce da zavrshi dok se okupam...

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Sta reci, skup kao skup je stvarno odlicno organizovan i vidimo se do godine sigurno.

Posto sam dosao kolima oko 13-14h, jedino sto mi se nije svidelo, to je ulaz za pesake, ali nema veze...

Posto sam dosao kolima oko 13-14h, jedino sto mi se nije svidelo, to je ulaz za pesake

Da ali Lamoto nije cepidlachio sa bonovima za hranu tako da je svako mogao da jede besplatno.

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Ako neko misli da je problem u 200 dinara koliko je bio ulaz, nije problem, cak sta vise drago mi je da sam bar nekako mogao da pomognem klubu, i smatram da ako nemas da platis ulaz ne treba ni da ides, vec mi se nije svidelo sto kad smo krenuli da ulazimo oni nama znate ulaz treba da se plati, ovo ono kao da smo mi sad pravili neki problem, a dok je on pricao pored nas je proslo 10 ljudi koji nisu platili ulaz.

I povrh svega izlazi lik na kapiju i daje im 50 dinara kao pomoc klubu i kaze evo nesto sitno ali to je vise zato sto ste me pustili unutra da ne platim ulaz.

I povrh svega izlazi lik na kapiju i daje im 50 dinara kao pomoc klubu i kaze evo nesto sitno ali to je vise zato sto ste me pustili unutra da ne platim ulaz.

:o Kakav kreten  :o

Edit: Evo pishem nov post sa slikama sve :)

I tako vam kazem...

IMG_0109.jpg

Dolazak na skup (Ibarska magistrala, malo posle Gornjeg Milanovca...)

IMG_0115.jpg

Na kapiji lep dochek, a odmah u kampu me je zaustavio Predsednik Gnjat :) da me ugosti i da popijemo po koju rakijicu.

IMG_0121.jpg

Ljudi jezero je prelepo i NIJE bila hladna voda, meni nije jasno shto se ljudi nisu kupali ???

IMG_0122.jpg

Takodje jezero OCHAGA ( kako vrh ime :D )

IMG_0149.jpg

Ovo nije prerada ovo je krsheno i padano, pa kako je koji deo otkinut u padu a nije krucijalan za rad motora, nije ni vracan. ovo je CHOPPER u pravom smislu te rechi, nebitno shto je uljara 750 Yamaha ;D. Kad smo kod ulja, ovaj lik je sjebo Uljni hladnjak i skuno ga je i samo rokno crevo na crevo i tako vozi 2-3 godine :o. i ne pregreva se  ;D Tokom dana je drzao u blokadi po 2-3 minuta i pucao takodje. Zabije u blokadu pa na pola kvachila se kotrlja polako kroz skup a sve to dok je motor u BLOKADI. Kako ne crkne nije mi jasno. Takav je bio i proshle godine samo shto je motor bio vishe manje kompletan :D

IMG_0128.jpg

IMG_0151.jpg

IMG_0152.jpg

IMG_0153.jpg

Cool ;)

IMG_0154.jpg

Posle kratke kishice...

IMG_0157.jpg

Mozda je BMW, mozda je skup, mozda je jeftin, mozda je statusni simbol...

IMG_0159.jpg

Al je zato RUUUUUUZAN!!!!!

IMG_0180.jpg

Pogreshila Roda se zove bend... Vrlo su mladi(svi oko 91 sem pevacha koji je 86) Jedino su se oni kupali samnom i josh par njih... Inache bili su najbolji od mladjih bendova, gitarista talenat!

IMG_0181.jpg

nisam mogao a da ne slikam ;), nazalost nisam probao :'(

IMG_0184.jpg

DAAAAJ!

IMG_0189.jpg

Onako... Jes dobar al nema dushu ko stara.... mnogo mi nekako svilen...

IMG_0197.jpg

Jednog dana kad se oparim i omatorim ;D

IMG_0198.jpg

Ne znam zashto je ovo bilo na moto skupu al aj lep je za gledanje... ;)

IMG_0201.jpg

Hrane je bilo i vishe nego dovoljno, mnogi su jeli po dva puta kada je gotova bila prva tura... Na kraju su i sa bine govorili da ima JOS, valjda ljudi navikli da na ostalim skupovima brzo nestane :D :D :D

IMG_0202.jpg

Pronadjite na slici MZ-a, Hondu, Tomosa i josh nekoliko motora u jednom! Dobio je chicha nagradu, polir pastu za originalnost :D

IMG_0212.jpg

BJB ekipa

IMG_0223.jpg

Opushtanje pre Yu Grupe

I tako...

U svakom sluchaju vidimo se sledece godine!!! :P :P :P :P :P :P :P

100%

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja