lancia88 83 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, cuj...ima i bajkerki pa ces da se uvuces....a pogledas malo bolje profil, kaze Yamaha girl na slicici, kaze suvozac na Viragu (e taj muskarac koji moze biti suvozac na tom omalenom motoru je neki reeedak primerak), ma mene sve nesto asocira da tesko da ce se uvlaciti u satore kod bajkerki...pa sa sve namigivacem-smajlicem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jun 2, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan dansa su najavil da ce u petak biti lepo vreme kao i za vikend.....visa temperatura, razvedravanje i prestanak padavina... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dora warrior 6 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Yamaha Star Warrior 1700 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bretu na dva tocka, Ja sam Dora iz B. Topole, nisam bio u Lazarevcu na skupu, nikad, pošto vidim da si dosta upućen zanima me kako dude tamo, imam šato, za spavanje se ne brinem, a ako se dobro napijem bole me baš, gde cu spavati. Ima valjda neko vec postavljen sator koga znam pa spavanje bar 3 sata. A nadam se da će i vreme da posluži da ne moram u kišnjaku da vozim 220 km , sav ću se upariti, pošto Honda grije kao luda !!! poydrav !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za ekipu iz LA... ERE dolaze vidimo se... ladite pivo, krchkajte pasulj... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto se prenocista tice u Lazarevcu , na zalost, postoji samo jedan hotel sa nekih 15 kreveta. Postoje i jos neko prenociste koje se nudilo i prosle godine na periferiji grada. Postavicu telefone cim ih nabavim. Hotel VIS 011/8122 578 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Jun 2, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan @ lagnjat prosle godine se dobijao poklon na ulazu, a ove? p.s. nisam dobio poklon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Jun 2, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Zelim vam lepo vreme a za ostalo ke se snadjeme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak ce biti oko 30 stepeni. Ajde Lazarevcani drzimo vam palceve da sve prodje u najboljem redu! MK Oplenac dolazi u Subotu oko 15.00. Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Proshle godine je bilo lepo samo je shteta shto se nije moglo kupati zbog malo hladnijeg vremena, a izgleda i ove ce tako. Pokloni su bili bash lep gest proshle godine, maramu josh uvek nosim kad nosim shlem po gradu. Pasulj je bio extra evo ukus mi je josh u ustima Dolazim ako ne bude ovaj "pljusak sa grmljavinom" ko shto kazu ovi "meteorolozi" :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2727 Napisano Jun 2, 2009 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan ako vreme posluzi eto i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jun 3, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dva dana je padala kisa, jutros sija sunce, konacno! Vec dve godine je moto skup u Lazarevcu najbolje ocenjeni skup u Srbiji (ocene na nasem forumu). Ne propustajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko lajkovac 0 Napisano Jun 3, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine sam bio i naravno bilo je prelepo! Dolazim i ove sa drugarima! Pozdrav iz Lajkovca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim ako ne bude ovaj "pljusak sa grmljavinom" ko shto kazu ovi "meteorolozi" :'( nije valjda da te uplashio obichan pljusak..a imash samo 80 km...naviklo to da kisha obilazi Kragujevac.. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Vala i nas iznenadilo, pada kisha vec 4-5 dana evo tek jutros ogreja sunashce Uglavnom imam slobodnog vremena, samo ako na bude pljusak ja krecem pa makar i po kishici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Jun 4, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup u Lazarevcu.. auu leba ti.. kako ja za to nisam znala heheh Pa ljudi vidimo se na Ocagama.. ponecu ja ronilacka odela ako neko hoce ipak da se brcka hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja oce ako os` da mi pokazes kako Mislim na ronjenje :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ocu ja da idem....oce neko sa mnom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da se nadjem sa tobom tamo. Sam idem ovi moji mozda dodju u Subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Jun 4, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan meni u petak vece matura.. pa cu sa sve haljinom na Ocagu ahhaha..kriminal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo u subotu i verovatno nocimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan meni u petak vece matura.. pa cu sa sve haljinom na Ocagu ahhaha..kriminal Stvarno? Posto ja idem u petak a nemam nikog od moje ekipe da je tu u petak tako da imam sa kim da shvrljam po kampu. A i Lazarevac proshli put nisam razgledao samo sam doshao na skup :-[ . Jel ide Lalajko ni njega jos nisam upoznao>? LALE javi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jun 5, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno da cu biti tamo. E sad posto ja ne mogu bas ceo dan da sedim tamo, dolazicu nekoliko puta na dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan treba pchele obilaziti.. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Ce dodzem i ja... Ovo obecava... obecava kad kazem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno da cu biti tamo. E sad posto ja ne mogu bas ceo dan da sedim tamo, dolazicu nekoliko puta na dan. poznacu tvoju afriku ili tebe. Ti ako mene poznash javi se. ja sad krecem za 30 min preko GM. pozdrav svima! ja cu biti kreten koji se sheta u motorkama i kratkim pantalonama, mrshav ko grisina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...