Jump to content

Moto Zajednica

Sprint Apollo

Recommended Posts

• U prolazu, 10 postova

Nasao sam Kymka na qu mu ide ime od 125 sport danas sam ga probao mnogo mi se svidja ogroman je i ide bas full ovaj vlasnik je na njemu presao 30000 hiljada za dve godine jos mu je stavio neki kit ide 150 mene je vozio sa njim 120 na auto putu ali nije gruvao do kraja....Znaci motor je bruka lep lepo izgleda ali jbga ono ja bi najradije sm ali sta cu kad mi nekako kinki ne znam ni sam ne pase xD

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 10 postova
  • Motocikl: Sprint Apollo RX 250

JA bih hteo da stavim stitnike za ruke na mog Apola ,ali ne znam koji bi mogli da se nameste,pa ako zna neko gde ima da se nadju neki stitnici ali da pasuju na njega,bio bih mu veoma zahvalan.... :takoje:

• U prolazu, 10 postova
  • Motocikl: Sprint Apollo RX 250

Nebitno da li su plasnticne ili metalno-plasticne ,samo da moze da se nameste...

I gde bih mogao da nabavim onu gumicu koja ide ispod poklopca na zadnjoj kocnici za ulje,posto sam rasturio sa ocem i ona se icepala na jednom mestu i sada nece da koci....?

I hvala vam za stitnike.... :zdravo:

• Svrati ponekad, 241 postova
  • Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V

Nebitno da li su plasnticne ili metalno-plasticne ,samo da moze da se nameste...

I gde bih mogao da nabavim onu gumicu koja ide ispod poklopca na zadnjoj kocnici za ulje,posto sam rasturio sa ocem i ona se icepala na jednom mestu i sada nece da koci....?

I hvala vam za stitnike.... :zdravo:

Imas lepe na limundu trenutno na aukciji jedan par metalno plasticne 1.900 din i polisport 2.500. A gumica nema veze sa kocnicom nego nisi dobro izracio kocnicu malo je teze da izbaci vazduh.

• Svrati ponekad, 323 postova
  • Motocikl: Honda Transalp xl650v

pozdrav narode,, evo ja vozim apollo par godina i svake godine sam sa njim isao na more :moto3: znaci ture od oko 1500 km u komadu plus kofer i oprema ;) kako se ovde kace slike da okacim koju :jee: inace imam i qinqui 125 pa ako nekog zanima nesto od toga nek pita slobondo :takoje:

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 241 postova
  • Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V

Онда да те питам ја нешто: какве си имао проблеме са њим и како си их решавао?

Pa nije imao probleme,isao je na more. Jel ti citas?

pa malo sa hladnjacima (uvek nosis 2 l vode sa sobom da se nadje) i 2 metra zice, ako nesto otpadne da se prikaci :zvizduk: motor nikad nije stao, niti se pregrejao,,, redovno podmazivanje lanca na 250 km sa sprejom i to je to :takoje: sprej za gumu ako se probusi, rezervna svecica... generalno nije bilo problema

• Drug član, 3087 postova

Генерално, заиста би требало да ради како треба, али сам могао у овој теми да прочитам којекакве жалбе на рачун "Апола". Због тога сам хтео да чујем да ли си и си запатио ког Гремлина у свом мотору.

pa ovako, slabo se tehnicki izrazavam, ali recimo ona crna bombina koja se nalazi blizu klipa treba ju prebaciti ispod sedista ima dovoljno duzine kabal sto ce izbeci grejanje iste... cest problem uraditi obavezno

hladnjaci cesto puca onaj limic napred (meni najveca mana na apolu su hladnjaci) uzeo sam sraf probusio plastiku bocnu, stavio crveo od goriva kao granicnik i direktno usrafio u hladnjak, porblem resen trajno. krpanje hladnjaka vrsio sa tecnim metalom uspesno

amortizer, promenio dva, dok mi lik nije rekao da treba da ga naduvam i od tad nisam imao problem sa tim

katalizator, ne bi ga vadio dok masina ne predje jedno 10.000 km onda odseces ono parce cevi odes kod majstora stavis drugo i preporucujem to dobije se ali nema potrebe pre predjenih bar 5000km to raditi.. na kraju auspuha staviti lulicu da ne topi zmigavac

motor mi se nikad nije grejao, cak ni pod punim opterecenjem a to je 120 kg ja + 105 sin i jos 15kg prtljaga (dobro ste procitali) znaci sa gorivom 250kg i to smo isli na ture oko 150-200km pauze smo pravili jer zvoni dupe na 50 km.

sediste sam ubacio sundjer od plaze onaj oko 3 cm tvrdji jer sediste je bas tvrdo... pa odradio sam jos neke prepravke

• Podržavam 2

post-26761-0-94957200-1351788698_thumb.jpg

evo kako izgleda apollo kad krenes na more :moto3: ja bio 3 godine zaredom :takoje:

a evo i druge ljute guje ;) sa njom sam isao samo jednom i kupio apollo da bi posle isao sa njim 3 godine :Mina: zasto ovo pisem, znaci imao sam oba motora kod sebe i resio se da idem sa apollom :zvizduk: mozda ce ovo pomoci onima koji se dvoume koji motor da kupe :D

• Drug član, 3087 postova

Како би ти било лакше, ако би пре наредног пута на море, свратио код Себе, на мало "оцевљења"...

• U prolazu, 27 postova

Zdravo drugari... Ja sam od skora vlasnik Apolla. Inace obozavam motor,avanturu,strasan teren... A Apollo je taj,koji ce mi pomoci oko svega toga,verujem u njega! :D

Posle predjenih 1500km,utisci su veoma dobri,zadovoljan sam sto se svega tice,kao prvo masina,snaga,dizajn,sve je ok...

Neke od zamerki su,amortizer,koji je vec procureo,i otisao je za Novi Sad,na zamenu,tvrdo sediste,koje ce preko zime biti rekonstruisano,lezajevi tocka (lageri) ,zamenjini i svih 5 komada su 'FAG'

Sve ostalo je u veoma dobrom stanju,a na tome sam zahvalan Misku32,od koga sam i kupio motor..

Citajuci razne putopise sa Apollom koji me ohrabruju,i jos vise bude zelju za dalji put,prolece,full oprema i START.. :D

Evo i malo slicicaaa... :)

post-26283-0-58372500-1352324081_thumb.jpg

post-26283-0-24099700-1352324086_thumb.jpg

post-26283-0-64012300-1352324089_thumb.jpg

post-26283-0-77311200-1352324091_thumb.jpg

post-26283-0-78456100-1352324096_thumb.jpg

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja