Meteorolog 335 Napisano Februar 22, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan @DekiBiker Znam za nekog lika u Kraljevu koji ih farba po želji. Meni je devojka htela za rodjendan da odradi neki print na kacigi ali ja nisam dao. Da je kupila i drugu kacigu onda bi bilo u redu Ne znam koliko košta to zadovoljstvo, ali možda mogu da nabavim njegov broj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 22, 2015 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Možeš da menjaš,ali moraš baš dobro da iscedis i da menjaš filter pa onda sipas koje oćeš,ali ne sme da se doliva npr fali ti malo ulja,sipao si sintetiku i onda sipas da dolijes prvo što ti dodje pod ruku,to nikako. А може лепо човек да смеша мању количину два или више уља која има, па тај суд са помешаним уљима загреје до сто степени и види да ли има неки промена типа настајања талога, раздвајања слојева, неких емулзија и слично. Ако таквих појава нема, неће му се засигурно ништа догодити са тим уљима ни у мотору. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 22, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan А може лепо човек да смеша мању количину два или више уља која има, па тај суд са помешаним уљима загреје до сто степени и види да ли има неки промена типа настајања талога, раздвајања слојева, неких емулзија и слично. Ако таквих појава нема, неће му се засигурно ништа догодити са тим уљима ни у мотору. Ala je objašnjeno stručno Sem taloga i emulzije, može li se to uočiti golim okom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 22, 2015 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Можеш "голим носем" да осетиш како воња. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Februar 22, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaa,zasmrdi baš. Sumnjam da ce da se izmesa sintetika i mineralno. Po meni je lakše da iscedim ulje i sipam drugo nego da se zezam sa tim mesanjem,zagrevanjem i ostalim čudima. Verovatno zato što nemam uslova de to da uradim,u mom slučaju to bih mogao jedino da sipam u dzezvu za kafu i da kuvam na ringli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 22, 2015 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Развеј сумње - смешај по пола деци минералног и синтетике. Није то "Кока Кола" и "Ментос". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 22, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaa,zasmrdi baš. Sumnjam da ce da se izmesa sintetika i mineralno. Po meni je lakše da iscedim ulje i sipam drugo nego da se zezam sa tim mesanjem,zagrevanjem i ostalim čudima. Verovatno zato što nemam uslova de to da uradim,u mom slučaju to bih mogao jedino da sipam u dzezvu za kafu i da kuvam na ringli. Pomesas sintetiku i mineralno, pa dobijes polusint Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Februar 22, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahah, baš bi bila fora. @ zorge Jel si ti to radio? Ako jesi,jel mozes ukratko da opises šta se dešava pri nekoj temperaturi ili se ništa ne dešava. Da ne prljam lonce,i ringlu i da ne usmrdim kuću... Ja sam to samo jednom probao,mešao sam neku polu sintetiku sa nekim najobicnijim motornim uljem što košta 150din litar. Nije uspelo,razdvojila su se ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 22, 2015 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Велика је вероватноћа да се уља блиска по вискозитету и типу лепо мешају - типа полусинтетика и минерално или полусинтетика и синтетика и нпр.10w-40 са 15w50. А шта мислите, шта су та полусинтетичка уља? Шта је она друга половина (или колики већ удео) што нема суфикс "синтетика"? Мени мешање није успело само када сам усуо нитро разређивач у уљану боју. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 22, 2015 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Успут, имате не форуму сасвим добру тему о моторним уљима где је професор Стева, који је са још неколицином људи написао много тога корисног за схватање проблематике. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 22, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Polustintetika je, valjda, sinteticko ulje + neki aditiv za menjac i jos nesto Tj. sinteticko i polusinteticko ulje imaju istu bazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Februar 22, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je ubijanje glave bespotrebno,sipas lepo ono što je fabrika preporucila i ne moraš da razmišljaš dal ce nesto niti bolje il će se nešto pogoršati. Ovo sto sam ja mešao polu sintetika je bila 15w30,a mineralno ne znam,dobio sam ga u flasi od koka kole,haahaaha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiBiker 2 Napisano Februar 22, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan @DekiBiker Znam za nekog lika u Kraljevu koji ih farba po želji. Meni je devojka htela za rodjendan da odradi neki print na kacigi ali ja nisam dao. Da je kupila i drugu kacigu onda bi bilo u redu Ne znam koliko košta to zadovoljstvo, ali možda mogu da nabavim njegov broj... Haha ma ja necu raditi tek mozda zimi kad prodje sezona i budem imao visak para za novu kacigu pa da je tako napravim da izgleda Meni devojka rekla da ce mi uzeti kozne bisage za rodjendan tako da ovo ostaje na meni Ajde nabavi ako mozes pa mi javi u privatnoj poruci i hvala unapred druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dachi 2 Napisano Februar 23, 2015 U prolazu, 79 postova Prijavi odgovor kao problematičan dosla mi danas uljna pumpa al je zupcanik u promjeru mozda manji 2mm i ima 2 zuba manje...e sad,sta radit? da dam tokaru da mi istokari novi zupcanik po ovom starom? da probusi srce ovog starog zupcanika i tu da piksnu ubacim? uljna pumpa je ista.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borisvs 0 Napisano Februar 23, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Apollo 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi preporuci dobrog majstora za stelovanje karburatora u Novom Sadu? Jos pre je karb poceo da preliva, pa sam ja sam stelovao plovak ali nisam iskusan i uvek se svodi na to da ili preliva ili brzo zatvara pa mi se pri vecoj brzini motor gusi i gasi zbog manjeg dotoka goriva, nikako da nadjem sredinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Februar 23, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sinoc nisam uspeo da ubacim slike preko fona,evo sad preko laptopa. To su slike sa vecerasnje voznje,logika mi rece da nije bas logicno voziti po kisi,al zelja za voznjom jee bila veca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MickeSRB 0 Napisano Februar 23, 2015 U prolazu, 8 postova Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,novi sam clan od danas,ali ovu temu citam vec par dana,interesuje me motor oko 250cc enduro/cross,u opciji je Apollo,ali mozda moze da prodje i Pusler ili Qinqqi 200,posavetujte me sad u izboru ili ponudite ako posedujete neki na prodaju. U zamenu imam auto,i ja bih doplatio u zavisnosti od stanja motora ,mogu vam poslati link oglasa auta.Sve ostalo sto vas interesuje pitajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 23, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,novi sam clan od danas,ali ovu temu citam vec par dana,interesuje me motor oko 250cc enduro/cross,u opciji je Apollo,ali mozda moze da prodje i Pusler ili Qinqqi 200,posavetujte me sad u izboru ili ponudite ako posedujete neki na prodaju. U zamenu imam auto,i ja bih doplatio u zavisnosti od stanja motora ,mogu vam poslati link oglasa auta.Sve ostalo sto vas interesuje pitajte Sam moraš da odlučiš, koji od ta 3 ćeš uzeti. Pročitaj ovu temu, pročitaj temu za pulsera tj. kvinđija i izvagaj. Moj glas ide za apollo-a A ček, ček kakav je taj auto kad želiš da doplatiš u zameni za ova 3 modela??? Šala mala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MickeSRB 0 Napisano Februar 23, 2015 U prolazu, 8 postova Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ma auto je ekstra, Daihatsu Applause 1.6 benzin 16 ventila 1991 god.,auto ide predobro,kad ga je uzeo ja sam se iznenadio kako vuce.Svaki pregled je moguc! To je od burazera,on hoce da proda,pa ja reko da zamenim za motor sebi a njemu pare u ratama dam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MickeSRB 0 Napisano Februar 23, 2015 U prolazu, 8 postova Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,novi sam clan od danas,ali ovu temu citam vec par dana,interesuje me motor oko 250cc enduro/cross,u opciji je Apollo,ali mozda moze da prodje i Pusler ili Qinqqi 200,posavetujte me sad u izboru ili ponudite ako posedujete neki na prodaju. U zamenu imam auto,i ja bih doplatio u zavisnosti od stanja motora ,mogu vam poslati link oglasa auta.Sve ostalo sto vas interesuje pitajte Sam moraš da odlučiš, koji od ta 3 ćeš uzeti. Pročitaj ovu temu, pročitaj temu za pulsera tj. kvinđija i izvagaj. Moj glas ide za apollo-a A ček, ček kakav je taj auto kad želiš da doplatiš u zameni za ova 3 modela??? Šala mala... Iznenadio bi se kakav je auto,samo sto nisu poznata marka,u Koreji se pravi,pa i nemaju neku cenu,ali su kvalitetni.Inace ja sam ljubitelj BMW,ali ovaj korejanac me iznenadio A nisam znao da ima i tema o pulseru i kvindjiju. I ja sam vise za apolllo zbog 50 cc vise,cak sam cuo da apollo ima bolji odziv gasa naspravm ova dva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 23, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Poznata mi je marka daihatsu Imaš a eto ti i link za tu temu: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/65806-qingqi-qm200gy-b-qm200gy-ba-qm125gy-bsprint-pulser/ Pročitaj, prouči malo i kaz'će ti se samo Ne bih znao, nisam vozio pulsera, možda će neko drugi znati...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Februar 23, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema razmisljanje Apollo je pobedio . Sve zavisi do ukusa. Apollo je nekako ozbiljniji a Pulser je lepo nasminkan ali kao sto znamo supermoto potice od obicnog krosa. A koji obican kros novije generacije ima vazdusno hladjenje. Zamisli samo da ga ubacis u blatiste na vrh planine i vrtis u 4-5000 obrtaja da se isteras odatle a vazdusno hladjenje hahaha. Sto znaci, Pulser je vise za grad i izgleda kao supermoto, a Apollo ima sve karakteristike krosa koji je napravljem u supermoto. Cuo sam da je pulser isto nizi od apolla a zna se da su kroselice visoke. Apollo moze da se okarakterise bas kao supermoto, dok je Pulser vise za grad. Sad ti vidi sta ti vise odgovara. I da apollo se ipak vise kvari od pulsera ali sve su to neke sitnice koje se lako uklone kad kupis nov. Samo redovan servis i provera i nijedan ni drugi nece da te ostave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 23, 2015 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Iznenadio bi se kakav je auto,samo sto nisu poznata marka,u Koreji se pravi,pa i nemaju neku cenu,ali su kvalitetni Бате, "Даихацу" је "џапаниз" марка и то најстарија од данас познатих јој земљака. А мој глас иде за "Пулсера". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Februar 23, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovo normalno ili je ipak vise rastegnut lanac. Evo slike ovo je obican srafciger. Pa ako je neko siguran da mu je normalno zategnut lanac neka proveri dokle moze da okrene tocak sa srafcigerom u zupcaniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 23, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan А мој глас иде за "Пулсера". Pulser lobi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...