Jump to content

Moto Zajednica

Sprint Apollo

Recommended Posts

• Go fuck yourself!, 823 postova
  • Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije...

Ako ima neko da prodaje rotor ili alaser za Apolla bio bih mu jako zahvalan :) Hitno je

Imaš nekog u oglasima, pozovi broj iz prethodnih postova pa proveri...  :takoje:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Sve moguce sam zvao,ili su istekli oglasi ili su vec prodali,kao da svi kupuju alnasere :)

E jbg ga onda, probaj da iskopaš u prethodnim stranicama, možda je neko nekad radio to pa je izmislio nešto...  :)  :takoje:

Velika je ovo tema, svašta su ljudi improvizovali na apollo-u  :care:  :D

• U prolazu, 79 postova

opet ja s nekakvim problemima :D

prvo mi vodena pumpa krene curit i nemogu nac nigdje semering itd al napravim bolju opciju tako sto sam od mercedesa c klase stavio elektricnu vodenu pumpu i spojio na prekidac i to super radi itd,i danas mi propisa desni hladnjak... e sad,dal da kupim ono za krpanje hladnjaka il imam kuci od skutera hladnjak pa da namontiram? 

• U prolazu, 79 postova

hladnjak rjesen,tekuci metal je napravio svoje :D

felge su obojane,evo par slika :)

fil1.jpg

fil2.jpg

fil6.jpg

i kako nisam imo zadnju kocnicu moro sam ju napravit,cak je dobro i ispala :D jos samo obrusit i obojat i to je to. Probusio sam i onu rupu da mogu onaj feder zakacit sto stop pali :) I evo slika kako smo elektricnu vodenu postavili,ne smeta nigdje i ne viri pokraj motora itd..

kocn1.jpg

vdn1.jpg

• U prolazu, 79 postova

ma cisto za prvu ruku,fus majstor :D

iskreno? neznam! :D mogu na njemu dobre novce zaradit,a imam u planu nekakve druge projekte itd,premlad sam i nemam toliko novca za nesta jace pa jbg ovisim o parama itd

Ahaaa, ti si ga sklopio ne za sebe, nego za dalju prodaju...

Jasno, jasno... :takoje:

Jbg, man gotta do what a man gotta do! :care:

• U prolazu, 79 postova

najzalosnije sto sam motor slozio za sebe i planiro ostavit 1-2 god(inace motori/auti dugo ne ostaju kod mene)..jer iso sam sve novo uzimat itd i reko sebi cu ostavit pa ocu tako,i eto,naso sam nesta drugo sto mi se isplati itd pa.. a ako bog da,trebo bi pocet radit pa nagodinu il neki ktm640/xt660/ il z750 pa cemo vidit :D

• U prolazu, 81 postova
  • Motocikl: :(

Meni ovo deluje kao jedini izbor nekog enduro motora za ispod 1000e, a da moze da se vozi po gradu. Od enduro/cross japanskih motora mogu da se nadju trenutno samo neki dvotaktni stari oko 20 godina. Nesto nisam siguran da je to legalno voziti po gradu.

Meni ovo deluje kao jedini izbor nekog enduro motora za ispod 1000e, a da moze da se vozi po gradu. Od enduro/cross japanskih motora mogu da se nadju trenutno samo neki dvotaktni stari oko 20 godina. Nesto nisam siguran da je to legalno voziti po gradu.

NIje jedini izbor, ali je naš izbor!  :takoje:  :sampion:

Ovi dvotaktni o kojima pričaš, naravno da su dozvoljeni za saobraćaj, osim u slučaju da su bez svetala, tj. jedino ako se vode kao motori za stazu, MX ili bilo koju drugu...  :)

Kao oni ful krosevi... 

• U prolazu, 81 postova

Ovi dvotaktni o kojima pričaš, naravno da su dozvoljeni za saobraćaj, osim u slučaju da su bez svetala, tj. jedino ako se vode kao motori za stazu, MX ili bilo koju drugu...  :)

Kao oni ful krosevi... 

Hmm... a kako se resava problem sto nemaju migavce, stop svetla i mesto za tablicu? Jel za namestanje toga moram sam da se zezam?  :D

Kao oni ful krosevi... 

Hmm... a kako se resava problem sto nemaju migavce, stop svetla i mesto za tablicu? Jel za namestanje toga moram sam da se zezam?  :D

Pa zašto bi uopšte kupovao ful kros za vožnju kroz grad???  :P  :lol:

Možeš sve to i sam ugraditi, pretpostavljam, pa onda verovatno tehnički, itd.  :)

• U prolazu, 81 postova

Pa zašto bi uopšte kupovao ful kros za vožnju kroz grad???  :P  :lol:

Možeš sve to i sam ugraditi, pretpostavljam, pa onda verovatno tehnički, itd.  :)

Ma ja nemam pojma o kros motorima skoro nista pa pitam cisto informativno. Ucim usput dok trazim gradsku varijantu krosa (enduro, SM). Ne verujem da bih se ja oko toga uopste ikada zezao.  :)

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Pozdrav, da li bi mogao neko da mi kaze da li jos uvek u Srbiji ima da se kupi nov apollo, model kao sto je bio i 2009god. i koja mu je cena? Hvala... :)

Ima kod nas.

• Podržavam 1

• U prolazu, 12 postova

Pozdrav, da li bi mogao neko da mi kaze da li jos uvek u Srbiji ima da se kupi nov apollo, model kao sto je bio i 2009god. i koja mu je cena? Hvala... :)

Ima kod nas.

Cena?

Koliko znam, novih više nema. Kontaktiraj SPRINTovce iz Novog Sada, okačen je negde broj u prethodnim komentarima... :)

Elem, bolje ti je da uzmeš polovnog i očuvanog apollo-a jer je verovatno sređen, što se tiče fabričkih grešaka...

Cene vidi na sajtovima za polovna vozila, oko 700-800 evra se kreću. :takoje::jee:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja