Panther 0 Napisano Februar 23, 2015 U prolazu, 27 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sprint Apollo rx 250 sm Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko hoce kvalitetnu i lepsu masku za ovaj nas evo: maska ktm .....ali je i cena dobra. Ja sam na predhodnom motoru menjao masku, uzeo sam Polisportov, ali kod nas se tesko nalaze. Mozda preko neta. Ranije je bilo u Motobox-u, ali ih vise ne vidim, samo one gumene trake za montiranje... Inace kod njih sam gledao i Continental gume za ove motore, mislim da je najbolji odnos kvaliteta i cene. Obe gume kostaju koliko inace kosta jedna ozbiljnija guma.... ali najbitnije da su predvidjene za SM motore do snage u koji spada i Apollo. Fabricke su jako plasticne, tako da bi dobili na stabilnosti i na performansama dosta . Kod SM jeste vaznije prednja guma (zbog stabilnosti), ali nije lose imati i zadnju kvalitatnu (stabilnijei preciznije kada klizis). Ja sam zadovoljan sa Apollom, ima taj smek tomosa (apn, atx itd.) sto se kvarova tice, ali i dobro ide. Pre njega sam imao Yamahu SM 125 i jeste kvalitetniji, ali svaki motor ima svoje mane. Za tu cenu mislim da je sasvim ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MickeSRB 0 Napisano Februar 23, 2015 U prolazu, 8 postova Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Eto onda, izbor je pao, nadji sto ocuvaniji i nek je sa srecom Hvala Bavim se mehanikom kola 4-5 godina,a radim u masinskoj obradi,tako da ako se nadje i los jeftin,sredice se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka911 1 Napisano Februar 24, 2015 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam novi prekidac za paljenje i zamenio ,motor opet nece da mi vergla ista situacija kao pre sta da radim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 24, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam novi prekidac za paljenje i zamenio ,motor opet nece da mi vergla ista situacija kao pre sta da radim ? Vidi da nemas prekid negde u kablama... I jos nesto, kako mozes da mi pricas, perfektan motor, sredio sam ga celog, dodji kupi ga, a vidis da ne mozes da ga upalis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MickeSRB 0 Napisano Februar 24, 2015 U prolazu, 8 postova Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam novi prekidac za paljenje i zamenio ,motor opet nece da mi vergla ista situacija kao pre sta da radim ? proveri instalaciju svu sto vodi od baterije do anlasera i prekidaca,ako je sve ok,skini anlaser pa probaj direkt sa zicama da spojis anlaser na bateriju pa da vidis dal vrti.Ako ni to nece,onda su verovatno cetkice il nesto u anlaseru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Februar 24, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ček,jesi beše kupio nov akumulator?mozda je oslabio akumulator,dešavalo se meni na prošlom motoru, samo se čuje "čak" kad pritisnem dugme za paljenje i nista,ja napunio akumulator i sve extra. A to stvarno što pričaš da je motor perfektan,a ovamo ne može ni da upali,sklapas ga već dva meseca. Stvarno nije u redu To se može svrstati u prevaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Februar 24, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan @ panther Taj far bi lepo stajao na apolu,ali kad bi se samo far ubacio u apolovu plastiku,jer ovu ktm kad bi namontirao imao bi rupu izmedju blatobrana i te plastike i onda bi tu bila ružna praznina,znaš kako se apolova plastika završava u špic i srafi tu sa strane,ova je drugačije završena,al je lepa. Nego možemo se dogovoriti sa @dachi-jem On u Hr ima extra maske sa novijeg modela apola,lice na ove ktm i jeftinije su,a što je najbitnije verovatno nema zezanja oko kacenja,samo zamenis, trebalo bi da pasuje sraf na sraf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 24, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se sećam kupio je akumulator, i ništa se ne čuje, ne daje nikakve znake... Djuka oglasi se... Da znaš, ili mi da odemo kod dachi-ja ili dachi da se iscima do nas, bila bi fina vožnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Februar 24, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan +1 Ja sam za novu masku od Apolla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Februar 24, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za novu masku, al se finansije ne slažu sa mnom, potrebniji su mi neki stitnici za ruke,tako da cu pre to kupiti i slidere i još neke sitnice pa masku ako ostane ke$ha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 24, 2015 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan J... маску, ако фар светли к'о свитац. Има тих маски и на "Алиекспресу". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dachi 2 Napisano Februar 24, 2015 U prolazu, 79 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam se spasio sto imam noviji model,far je prebolesno uklopljen itd kod nas su maske te s farom oko 50€,al evo srece,35$ mislim da nije puno http://www.aliexpress.com/item/Supermoto-Headlights-SX-EXC-Head-Light-2014-XCF-SXF-300-Head-Lamps-E-Mark-E4-Headlight/32272923797.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panther 0 Napisano Februar 24, 2015 U prolazu, 27 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sprint Apollo rx 250 sm Prijavi odgovor kao problematičan @ M.T. Kako sam ja video, kod novije maske ima izmedju maske i blarobrana neki plasticni okvir... nadam se da to ide zajedno... Treba videti koliko tacno kosta, pa ko hoce neka promeni. Trebalo bi da pasuje sve. Vecina SM (enduro, kross, itd.) ima kockasti far. Meni nije ruzan, ali naravno lepse izgleda sa novijom maskom. Ako neko promeni, neka javi i slika.... P.S. Video sam u motoboxu Polisportove stitnike za ruke za 2.420din, jesu cele (ne one krace) ali nemaju aluminimski ram. Imas i takve ali su 6.180din. Mozda preko neta mozes naci neke bolje i jeftinije... Ja sam stavio bez aluminiumskog rama, ali i ne idem po sumama puno, za ostalo je i ovo sasvim dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panther 0 Napisano Februar 24, 2015 U prolazu, 27 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sprint Apollo rx 250 sm Prijavi odgovor kao problematičan @ Dachi - Ova je ista kao ona od KTM-a, i "problem" je izmedju fara i blatobrana. Pise da je visina oko 32cm.... treba izmeriti ako se spusti dole do blatobrana, koliko pokriva gore. A bojim se da bi svetlo bio suvise nisko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 24, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Video sam u motoboxu Polisportove stitnike za ruke za 2.420din, jesu cele (ne one krace) ali nemaju aluminimski ram. Imas i takve ali su 6.180din. Mozda preko neta mozes naci neke bolje i jeftinije... Ja sam stavio bez aluminiumskog rama, ali i ne idem po sumama puno, za ostalo je i ovo sasvim dosta Ima tih sa aluminijumskom šinom (ja je tako zovem ), marke UFO za 39 evra. Oni iz xmoto-a ih prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 24, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan J... маску, ако фар светли к'о свитац. Има тих маски и на "Алиекспресу". Pa sa maskom ide i far. Čini mi se da ih većina tako prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dachi 2 Napisano Februar 24, 2015 U prolazu, 79 postova Prijavi odgovor kao problematičan panther - ma najmanji je problem nosac napravit,a ako se ta rupa uzmedu vidi 2-3cm vise mislim da nije nesta strasno,jer sveukupni izgled ce to pokrit i bit ce bar 10x ljepse... ja cu sebi pravit i drugi nosac tablice,bit ce sve popraceno sa slikama,a ako bog da u subotu ce motor upalit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panther 0 Napisano Februar 25, 2015 U prolazu, 27 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sprint Apollo rx 250 sm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nosac tablice resio, jednostavno i sigurno... parce lima, 4 sarafa i eto vise nema mrdanja Sve se moze napraviti... Evo jedan link za rezervne delove za nas motor.... mozda nekom dobro dodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 25, 2015 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan J... маску, ако фар светли к'о свитац. Има тих маски и на "Алиекспресу". Pa sa maskom ide i far. Čini mi se da ih većina tako prodaje. За тебе, који баш и не схваташ очигледно, преформулисаћу своју реченицу. Дакле: Ј... маску, ако фар на њој светли к'о свитац. Evo jedan link za rezervne delove za nas motor.... mozda nekom dobro dodje Ја на линку видим гомилу делова за машине другачије од машине на "Аполу" који се продаје код нас, а неки од генеричких делова (релеји, бобине или лежајеви) вероватно би одговарачи и за "нашу" машину на "Аполу". Дакле, није то неки велики извор делова. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 25, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan За тебе, који баш и не схваташ очигледно, преформулисаћу своју реченицу. Дакле: Ј... маску, ако фар на њој светли к'о свитац. Ja mislio aludiraš na to da ćemo menjati samo masku a da zadržimo stari far, što mi je bilo besmisleno No, nema veze, nesporazum izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Februar 25, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jer probao neko na zadnji, iz 2-3 brzine, povuces se nazad i sa kvacilom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Februar 25, 2015 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jer probao neko na zadnji, iz 2-3 brzine, povuces se nazad i sa kvacilom? Пробао је био онај PaunX па је потрго вентиле у мотору Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Februar 25, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jer probao neko na zadnji, iz 2-3 brzine, povuces se nazad i sa kvacilom? Пробао је био онај PaunX па је потрго вентиле у мотору Kakve sad veze imaju ventili, sigurno ih nije stlovao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 25, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jer probao neko na zadnji, iz 2-3 brzine, povuces se nazad i sa kvacilom? Ja jos nisam ni probao na zadnji... Mozda bi mu malo falilo snage da se digne iz druge a pogotovu iz trece. Mare je isprobao sa prvom i tockira ga uspesno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka911 1 Napisano Februar 25, 2015 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko planira da ga dize na zadnji nek promeni zupcanike trebalo bi da se lakse dise na zadnji.... inace sad cu da isprobam struju pa javljam sta se desilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...