MileM 139 Napisano Maj 13, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Meterolog cestitamo na kupovini i dobro nam dosao! Sto se tice akumulatora ja mislim da je univerzalna dimenzija za akumulator od 12v 7-9ah, sto znaci da ce svaki da pasuje (nisam siguran al mislim da je tako). ------------------- Mora malo da se vratim o gumama, odlucio sam da uzmem obe ContiTwist jel tako prolazim mnogo jeftinije a para nema za bacanje. E sad da li vi preporucujete da napred bude 100/80-17 posto samo tu imaju od ContiTwist. Fabricka dimenzija je 110/70-17. Zanima me da li ce to lepo da legne na felnu i da se normalno vozi sa tim? I da li je neko stavljao na apolla 100 prednju? Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Maj 14, 2014 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Meterolog cestitamo na kupovini i dobro nam dosao! Sto se tice akumulatora ja mislim da je univerzalna dimenzija za akumulator od 12v 7-9ah, sto znaci da ce svaki da pasuje (nisam siguran al mislim da je tako). ------------------- Mora malo da se vratim o gumama, odlucio sam da uzmem obe ContiTwist jel tako prolazim mnogo jeftinije a para nema za bacanje. E sad da li vi preporucujete da napred bude 100/80-17 posto samo tu imaju od ContiTwist. Fabricka dimenzija je 110/70-17. Zanima me da li ce to lepo da legne na felnu i da se normalno vozi sa tim? I da li je neko stavljao na apolla 100 prednju? Pozdrav! Prvo sto se tice akumulatora moras obratiti paznju na tvoj dali je + sa leve ili desne strane,po jacini akumulatora i oznaci koji je tvoj takve su i dimenzije. Sto se gume tice stavi tu dimenziju koja ti pise i koja je predvidjena(ne slusaj prodavce jer oni hoce samo da prodaju) guma sirina i visina utice i na teziste motora ako ti je guma veceg profila kroz 80 teziste motora ce ti se pomeriti ka zadnjem tocku i gubices osecaj prednjeg tocka,lebdece pri dodavanju gasa i siriti ulazak u krivinu sto dolazi do popustanja trakcije (prijanjanja) i sigurnog pada. Iz iskustva u voznji,srecom bez pada. Nadam se da sam ti pomogao!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Maj 14, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan @ Meteorolog: sirina 135mm, debljina: 75mm, levi +, 12v, 9ah... Cekaj, u manualu stoji 110/70, ovo je 100/80 - to mu dodje maltene na istu visinu (oko 6mm razlike), a guma je uza za 10mm. Ionako su za taj motoric tolike gumetine ''preterana upotreba sile'' Ne znam, ja mislim da komotno moze da ''turi'' te Conti Twist. Doduse, to je samo moje laicko misljenje. Evo konvertor pa nek' covek lepo vidi sta dobija, sta gubi, pa nek odluci : http://www.tacomawor...70r17-100-80r17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Maj 14, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Vas dvoje jel ste menjali gume koje dimenzije imate napred? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Maj 14, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja yok. Napred sam terao kinesku, originalnu, a pozadi sam stavio Dunlop TR91 130/70 R17 (valjda tako bese). Bese prosle godine rasprava u ovoj temi o Conti Twist, neko ih je stavljao al' moja galopirajuca demencija onemogucava da ti kazem ista blize od toga. Search je tvoj prijatelj, young padawan Salu na stranu, procackaj temu, neko ih je stavljao, pa probaj da njega upitas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Maj 14, 2014 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Vas dvoje jel ste menjali gume koje dimenzije imate napred? imao na Hondi 110/80 R17 a treba 110 70 R17 i napisao sam ti sta se desava. Iz iskustva!! Od 70-80mm je santimetar razlika sto mnogo utice na upravljivost. Jedino sto moze da ti bude resenje za 10 mm visine koje dobijes u + da spustis stapove za toliko nize ukoliko imas mogucnosti. 10mm razlika se itekako oseti na upravljivosti motora pogotovo kretanje kroz krivine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Maj 14, 2014 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan @ Meteorolog: sirina 135mm, debljina: 75mm, levi +, 12v, 9ah... Cekaj, u manualu stoji 110/70, ovo je 100/80 - to mu dodje maltene na istu visinu (oko 6mm razlike), a guma je uza za 10mm. Ionako su za taj motoric tolike gumetine ''preterana upotreba sile'' Ne znam, ja mislim da komotno moze da ''turi'' te Conti Twist. Doduse, to je samo moje laicko misljenje. Evo konvertor pa nek' covek lepo vidi sta dobija, sta gubi, pa nek odluci : http://www.tacomawor...70r17-100-80r17 kako mislis ista visina 70 i 80? profil gume (Visina)70 je manje od 80 za 1cm. a sirina 110 je sira od 100 za 1cm.Uze gume se stavljaju zbog vece terenske prohodnosti a sire zbog boljeg prijanjanja na asfaltu,ovo je super moto zar ne? Jesi video nekada Kawasaki 600 sa uskim i visokim gumama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Maj 14, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam danas teo da narucim da mi stignu u petak da ih namestim i eto ga sad... Rece mi neki lik iz motoboxa kad su me zvali da ako uzmem 100/80-17 ona se rasiri malo i taman se kaze uklopi ko prethodna dimenzija. E sad ko zna dal je to istina ili samo da bi prodali... Mozda je i bolje da uzmem original dimenzije i onu Conti Go za napred i bar sam siguran sto se toga tice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Maj 14, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj konvertor koji sam postovao. 80 je procenat od sirine (tj. 80% od 100 i 70% od 110), kada se to preracuna, ispada da je uza guma veceg profila visa za samo 6mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Maj 19, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo na brzinu kako sam ga sredio, napravicu klip zajedno sa slikama pa cu ga postaviti na mom kanalu: Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Maj 22, 2014 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi danas sam pazario akumulator za apola, vartin za 2.5 soma... kontam da to nije skupo, ako nekog zanima mogu da mu kazem gde je to mesto u Beogradu. Sad se vracam kuci pa cu odmah da ga montiram. @MileM Cime si to cistio prednju viljusku pa se tako sljasti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Maj 22, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Mokrom magicnom krpom, ali uzrok sjaja je zato sto je nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Maj 22, 2014 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Sija kao da je od zlata... Cek, stavio si mu nove stapove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Maj 22, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Jok bre, motorce preslo koju stotinu km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Maj 23, 2014 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan aha... znaci nov-nov Ja sam i dalje odusevljen kako sija to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1387 Napisano Maj 23, 2014 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi danas sam pazario akumulator za apola, vartin za 2.5 soma... kontam da to nije skupo, ako nekog zanima mogu da mu kazem gde je to mesto u Beogradu. Sad se vracam kuci pa cu odmah da ga montiram. @MileM Cime si to cistio prednju viljusku pa se tako sljasti? Zanima. Gde si kupio aku ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Maj 23, 2014 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan danas sam vratio staru svecicu na motor i zamislite nema da secka i lakse pali. izgleda da nova svecica koju sam kupio nije dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Maj 24, 2014 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan Slike sa danasnje voznje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Maj 24, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo... Kako ti se ponasa prednja guma po blatu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Maj 24, 2014 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan nista posebno nisam primetio ni dobro ni lose. sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Maj 26, 2014 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi danas sam pazario akumulator za apola, vartin za 2.5 soma... kontam da to nije skupo, ako nekog zanima mogu da mu kazem gde je to mesto u Beogradu. Sad se vracam kuci pa cu odmah da ga montiram. @MileM Cime si to cistio prednju viljusku pa se tako sljasti? Zanima. Gde si kupio aku ? Tek sam sad video poruku pa zato kasni odgovor... Krenes od konja, 35,43,95 i sidjes na stanici Cvijiceva, onda se spustis malo nize do radnje batery centar (Cvijiceva 18), e onda preko puta njih ces videti jednu farbaru sa ogromnim natpisom Varta na izlogu. Udjes tu i pazaris, tu je i farbara i radnja sa akumulatorima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Maj 27, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan stojko94, koji je ovo put gde si iso na off-road? Stavi NGK DPR8EA-9 prodavnica u obelicev venac ima veliki natpis NGK, ja sam tu uzeo nema da fali, uvek iz prve pali Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1387 Napisano Maj 27, 2014 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Meteorolog, hvala na informaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Maj 28, 2014 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan na kamenickom visu. bio sam napunio rezervoar i presao 108km i danas ga opet napunim stane 3.33l to je neka prosecna potrosnja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolabor 0 Napisano Jun 12, 2014 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan prosta stvar ustedece vam vreme zivce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...