paja90 8 Napisano Maj 14, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan jel neko ima bilo kakva iskustva sa ovim motorom?? svaki savet je dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milijas 1 Napisano Maj 14, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: okolina kg-a Prijavi odgovor kao problematičan zavisi koje godiste? da li je af1 sintesi do 89god. ili replica do 91god. ili futura od 92god. masine su iste rotax 123 paljenje mora da bude ekstra magnet ti je deficitarna roba tesko se nalazi pozadi mono viljuska... mozde sam malo pomogao a ti reci sta te jos zanima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Maj 15, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa zanima me konkretno za ova dva modela...cini mi se da je to 89 i 88 godiste... kako da proverim da li je dobro paljenje pre nego sto ga kupim? http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=31585&trazi=1&ur=1&model=0&cena=1&m=Aprilia-af1 http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=31724&trazi=1&ur=1&model=0&cena=1&m=Aprilia-AF1 da li vredi uzimati motor...ako cu stalno da jurim delove i majstore..da batalim..ali mi se jako svideo na prvi pogled...i kakav je za voznju sobzirom na to da sam pocetnik.? hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milijas 1 Napisano Maj 15, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: okolina kg-a Prijavi odgovor kao problematičan crveni je stariji vozio sam isti ali neznam koju masinu nosi,slabije vuce drugaciji menjac,neznam nista drugo o njemu. zuti sa drugog linka ima rotax 123 masinu i ako pali na dugme i ne struze dok vergla to je onda dobro. klip i karike se menjaju od 10000 do 15000km one se krecu od 50 do 150evra dobro ulje za mesavinu obavezno ! pitaj prodavca jer radi pumpa za ulje ili sam sipa mesavinu u rezervoar, ja sam imao isti i prodao ga burazeru jer sam za godinu presao 1000km. jbg. nemam vremena, a on ne silazi sa njega i nema nikakvih problema. jedino je rezervoar malo unutra zardjao pa ponekad zapusi filter u rezervoaru,trebao bi i na to da obratis paznju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Maj 16, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetima..puno si pomogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je veciti motor kupis i............nikad ne mozes da ga prodas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJ_MY_SOUL 6 Napisano Maj 17, 2009 U prolazu, 82 postova Lokacija: Mladenovac, Medjuluzje Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je savet da uzmes AF1, samo ako je AF1 FUTURA SPORT. To je model koji su radili pre RS-a, i mnogo se razlikuje po izlgedu od ostalih AF1. Mislim da je samo on vredan uzimanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Maj 18, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je savet da uzmes AF1, samo ako je AF1 FUTURA SPORT. To je model koji su radili pre RS-a, i mnogo se razlikuje po izlgedu od ostalih AF1. Mislim da je samo on vredan uzimanja. Jel FUTURA SPORT '88, '89 ili starije?? posto mi se cini da su ovi '90+ sve RS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJ_MY_SOUL 6 Napisano Maj 19, 2009 U prolazu, 82 postova Lokacija: Mladenovac, Medjuluzje Prijavi odgovor kao problematičan Mislim na ovaj model. Mislim da se pravio od 92,94 pa na vise. Dok AF1 nije ugasen. Znam da je ovo poslednja generacija af1, i izgleda odlicno za razliku od ostalih af1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam nesto gledao ovaj... http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=31585&trazi=1&ur=1&model=0&cena=1&m=Aprilia-af1 meni se svideo...ne znam da li je to futura , verovatno nije posto je '88 ali meni se svidja...ako je razlika samo u izgledu...nema problema..ili ima razlike i u masini??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJ_MY_SOUL 6 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 82 postova Lokacija: Mladenovac, Medjuluzje Prijavi odgovor kao problematičan To su skoro dva razlicita motora. Nije samo izgleda u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Kupis i da te ne boli glava,a ne ide nista losije od tih aprilija:http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=30403.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJ_MY_SOUL 6 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 82 postova Lokacija: Mladenovac, Medjuluzje Prijavi odgovor kao problematičan Japanc nece nikada biti italijan. Pogotovo ti japanski televizori iz 80,90-ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno da nece,slazem se,Italijani nikada nece ni prici Japancima,mislim da je to smesno poredjenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motokross 0 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan poz svima treba mi savjet u vezi ovog motora Aprilije 125 af-1 sport 90 god a problem je u tome sto nemam 1 brz snage u malim obrtajim nece motor da vuce nema bas snage na malim obrtajima a i rav ventil mi se nama ukljuci cim dirnem gas a u vecim obrtajima poteze ide i neznam sta mi je radit dobro bi mi doso svaki savjet posto tesko mogu ga i vozat ikud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Mart 2, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd probaj da napaises lepo u cemu je problem kod tvog motora,da me ubijes ja nemam pojma sta si napisao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...