grubijan 0 Napisano Maj 14, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna gde mogu u beogradu da nadjem retrovizore koji se zavrcu u rucke motocikla, tj sa strane, zelim da ih stavim na supermoto?? i gde imaju da se kupe hand protektori iskljucivo u crnoj boji?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 14, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Za retrovizore ne znam ali handguards imas one polisport kod pegaza (gotivni su a nisu skupi) a acerbis i ostalo mozes iz aunera ili luisa da uzmes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Maj 14, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nas clan MladeR je prodavao nove crne Acerbis hand protektore. Ja sam isao da ih vidim i kupim, ali na mom motoru ne stoje bas najbolje, tako da je trgovina propala. Evo ga link ka oglasu... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=31718.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...