Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 12, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Starost uzima svoj danak, poceo sam da osecam bol u kolenima na motoru zato su mi potrebni neki stitnici za kolena-noge. Nije bitno da li novi ili polovni. Znaci ovako nesto: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan imam ja polovne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja prikljucim... Ima ih u luisu, ali dok stignu... Naravno, Gile ima prioritet Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan imam ja polovne Jeste li nesto resili? Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 18, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Jok.. tzok mi uopste ne odgovara na pp. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan hej pa ja sam nekom drugom odgovorio na mail ???, cimerka ih prisvojila tako da nema nishta od prodaje izvini molim te za cim. Probaj kod bosketa on mi ih je doneo za 3 dana. ako ti treba telefon shaljem ti na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Meni si odgovorio Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Ja već dugo arčim slične štitnike. Treba samo kod nabavke paziti kako su raspoređene plastične ploče, inače ništa od zatite od vetra. Ako je kao na slici onda imaš zaštitu na šolji kolena koja je koso prema gore na motoru a vetra duva između ploča i hladi ti direktno meniskus i tetive. Ja sam imao sreće da iz prve nađem neke kod kojih se ploče preklapaju pa je zaštita od vetra takva da zimske moto- pantalone nisam obukao više od pet puta za dve godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan ... Ja sam imao sreće da iz prve nađem neke kod kojih se ploče preklapaju... Moze li neka slika (marka, model, mesto nabavke, bilo sta...) za navedene stitnike? Unapred hvala. Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Radi se o IXS X protektru Grant kod lokalnog IXS dilera. Slika je u prilogu. Na slici se ne vidi dobro, da, kada se noga savije, odvoje se ove srebrnasto farbane ploče ali ostaje crno farbana plastika ispod. Tek kada se baaaaš savije noga otvaraju se ventilacioni otvori, koji mogu i da se prekriju ako baš treba. Protektor ima tri elastične trake koje se lako kače. Jedino što se zbog ovog srebrnastog baš primećuju. Buca iz Pančeva nosi, koliko sam uočio na jednoj slici,totalno crne, i one sui mnogo diskretnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Buca nosi ovakve iz Luisa (iz prvog posta). Ne zali se na njih, a nesto razmisljam da je mozda plastika tu da stiti od udaraca, a da je materijal neki windstopper ??? pa da ne duva... Pogledacu u bloku 70 ako ih imaju. Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...