Subasha 13 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u odlicnom stanju, sportski arrow auspuh, brz, vodeno hladjenje, trajno registrovan, zadnja guma nova... 1998 god,preshao 21500 km. Cena 700e ! Bez Zamene! Motor je od druga,koji nije clan foruma pa me je zamolio da postavim oglas. ;D, Za sve Blize informacije na tel : 064/29-86-644 Dule,Velika Plana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Maj 12, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Bash ni jedan komentar ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 12, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi malo ofarbati ogradu malo se boja ispostila ;D sala i ja sam ludeo sto niko nista nepise al jbg tako je to prijatelju moj al polako bice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan hehe,ma znam ja sve to... ;D I dalje aktuelno ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...