Zeljkamp 3237 Napisano Maj 11, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, potrebni si mi dupli farovi koji se kace sa obe strane pored glavnog fara i vizir za Hondu Shadow 2005. Telefon: 065/877-7776 i 064/8656-116 P.S. Pozeljno bi bilo da je sve novo, a ako su polovni da budu u besprekornom stanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan idi na sajt www. motobunker.com ,pa vidi broj telefona. ljudi sve donose iz louisa po ceni iz nemacke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Maj 13, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam narucivao iz Louis-a i Sekula mi je donosio. Narucivanje preko Louis-a i slicnih sajtova uvek stoji kao opcija, ali sam mislio da mozda neko ima ovo sto mi treba a skuplja mu prasinu... Jos uvek aktuelno. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jun 4, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno. ;D LOCK!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...