Guest zvedri Napisano Novembar 9, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan 'bar dan ili vece svima, evo moje situacije ... Postoji mogucnost da pazarim Apriliu Pegaso 650 , 1998 god sa predjenih 34.000km ,mene zanima i sta vi znate i mislite o ovom motoru i ovoj ponudi , da naravno motor je uvezen iz italije ako se ne varam... Hvala na svakom savetu :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 9, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan taj motor je lutkica, lagana , okretan, dosta brz , stabilan tj ne kvarljiv , i lijep po meni jedna od najljepshih endura srednje klase ubjedljivo , pitaj vecegcrnogorca za taj motor on i brat su ga dugo vozili i cinjeli chuda sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 9, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Sparco je skoro sve rekao i u pravu je. Jos da dodam da je masina rotaxova ista kao u Dominatoru samo sto ima elektronsko ubrizgavanje. Moj drugar koji je vozio imao je povremeno problema sa presisavanjem. Ali on je tip koji vozi motor da ga vide i da bude vidjen i skoro uvek na malom gasu. Ko god ga je vozio normalno nije imao problem. Ja nisam vozio udobniji motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 9, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Dogovor je da ne komentarisemo cene, ali posto ovo ne prodaje niko od forumasa bicu slobodan da kazem, preskupo. Ako vec oces takav motor lepo odes kod Jasminka, ako nije prodao Dominatora i kupis za iste pare mnogo bolji motor, koji je usput 2000/2001 godiste i ima nesto manje od 30 000, i nije padano sa njega. Meni zvuci kao mnogo bolji dil, jos si 100% siguran u istoriju motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Novembar 9, 2006 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan slazem se sa Danetom, Honda vs. Aprilia 6-7,8 godina stare? nikako se ne da porediti..... sretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 9, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan josh bolje uzmesh oba , provazash i koji ti bolje pasuje dogovorish se kraj, apriliju iscjenkash i miran si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 9, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti ovaj broj 064/21-24-437. Pozovi decka i pitaj ga sta, kako i koliko hoce da proda istu, isto godiste. Cini mi se da bi je dao i za 2500e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest zvedri Napisano Novembar 9, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno hvala svima na savetima i misljenjima , nego mi se cini da mi je mozda iskrsao mali problem sa kreditom , tj necu moci da podignem celu cifru koju sam zamislio ... mozda je realnije da da cu imati oko 2.100 i mozda malo preko tako da dajte enki savet za neki motor tog tipa ili tako nesto , evo malopre sam nasao i neki u oglasu ali nisma bas nesto siguran u to pa mi recite stya mislite ili neki drugi savet za neki drugi motor ili sta vec.... (CAGIVA Supercity Enduro 125ccm (1999), 13.000km, 160km/h, Brembo koènice, široke gume, dupli izduv, vlasnik, 2.000 EUR. ) Hvala :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 10, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan (CAGIVA Supercity Enduro 125ccm (1999)' date=' 13.000km, 160km/h, Brembo koènice, široke gume, dupli izduv, vlasnik, 2.000 EUR. )Hvala :wink:[/quote'] PALI od polovnih cvaji u 21. veku pogotovu za velike pare... Èitaj malo prethodne teme o ovim ili onim motorima, 2T vs. 4T, cene ovih ili onih polovnjaka... SULUDO je dati 2000E za bilo koju cvaju u 2007-oj godini. BOŽE, šta sve ima za 2000E da se kupi pa èak i za manje... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 10, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan (CAGIVA Supercity Enduro 125ccm (1999)' date=' 13.000km, 160km/h, Brembo koènice, široke gume, dupli izduv, vlasnik, 2.000 EUR. )Hvala :wink:[/quote'] PALI od polovnih cvaji u 21. veku pogotovu za velike pare... Èitaj malo prethodne teme o ovim ili onim motorima, 2T vs. 4T, cene ovih ili onih polovnjaka... SULUDO je dati 2000E za bilo koju cvaju u 2007-oj godini. BOŽE, šta sve ima za 2000E da se kupi pa èak i za manje... :cry: Da, ima mnogo boljih motora. Evo ti i primer. http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=2923 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Decembar 1, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratimo na Apriliu Pegaso...visok sam 187 i tezak 77 kila. Da li bi mi odgovarao motor s obzirom na visinu? Nisam imao prilike da ga probam, a ako ima nekih sa iskustvom neka ga podele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...