excellent 0 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 27 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem izduvnu klackalicu za hondu dominator nx 650 1994.god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smoki 0 Napisano Januar 7, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: apatin Prijavi odgovor kao problematičan moj prijatelj je nedavno kupio nx 650 94god sa istim problemom , kilometražamu je na satu nekih 34 35 000 pa me zanima da li je moguce da ode izduvna klackalica na toj kilometrazi ili im je to neka mana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 7, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan nije ista leva i desna, da znas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 7, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan sve se steluju normalno osim desne izduvne, procitaj u nekom manualu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smoki 0 Napisano Januar 7, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: apatin Prijavi odgovor kao problematičan nemam ni jedan manual,u cemu je kvaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 8, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan dok sve ostale za jedan krug otvaraju jednom ventil, ova otvara dva puta, ali jednom kratko drugi put normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smoki 0 Napisano Januar 8, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: apatin Prijavi odgovor kao problematičan u jbt prvi put to cujem,hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Januar 8, 2010 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan dok sve ostale za jedan krug otvaraju jednom ventil, ova otvara dva puta, ali jednom kratko drugi put normalno. na desnoj je dekompresor jel de? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Januar 9, 2010 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Na desnoj se nalazi ta dekompresorska karika i klackalica je drugacija. Pri maliom broju obrtaja karika tj. breg na bregaskoj otvara izduvni ventil 2 puta dok na vecim obrajima preko 1000 usled delovanja centrifugalne sile karika tj. opet taj breg se lepi za bregasti i klackalica radi normalno. Ja sam kod mene menjao samo taj breg malo mi se cuo pri malim obrtajima. Kupio sam u CENTAR S. Probaj tamo da nazoves oni su dileri za hondu. http://www.centars.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 9, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan dok sve ostale za jedan krug otvaraju jednom ventil, ova otvara dva puta, ali jednom kratko drugi put normalno. na desnoj je dekompresor jel de? da,da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...