laki 6 Napisano Maj 9, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Standardni auspuh za yamahu tt ili xt u extra stanju nista ne krcka u njemu nigde nije varen jedina stvar koju sam uradio je to da sam izvadio stari db kiler i umesto njega stavio veci precnik cevi tako da je zvuk dosta jaci nego na standard auspuhu.Ja mislim da je i otvoreniji nego kod xt -a jer nije imao onaj dugacki prigusivac sto se vadi.Cena 3000 din 0643659156 Laki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano Maj 9, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Laki lijep ti je motor kao lutka sa tim felnama.aj da te pitam,moj je samo tamno plav/bijelii i standardne su felne nove gume.koliko vrijedi ako bi ga prodavao,registracija mu je istekla i PG su mu table.A mislim da sam ti taj auspuh prodao ako ga vec nisi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 10, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ma to je stara slika evo kakav je sad stim sto mi je stigao sm blatobran a masku fara cekam da stigne pa da ga kompletiram.Ja moj nebi dao ispod 2700 zato sto sam mnogo para ulozio u njega izasao me preko 3300 eura i ne planiram da ga prodam a ti bi tvoj mogao prodati oko 3000 ako je novije godiste moj je 94 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jun 13, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 3000 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...