Jump to content

Moto Zajednica

Valjevo-Koceljeva

Recommended Posts

• U prolazu, 40 postova
  • Motocikl: Hayabusa

Danas oko 13 casova u Koceljevi se cula vest da je neko od Valjevaca imao udes.Ovo se culo i sa bine.Mislim da je motocikl udario u traktor,i posledise su bile fatalne.Zamolio bih,ako je tacno,da neko napise o kome je rec.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: Bez motora

Nisam bash siguran da se radi o tom slucaju,ali danas je drugar iz Obrenovca udario u automobil kad je krenuo na skup u Koceljevu...Na svu srecu prosao je samo sa polomljenom rukom.

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: TDM 900, Tomos T12

Na zalost istina je. Momak je iz MC Lions - Valjevo.

Traktor je iza krivine izasao iz livade i preprecio put. Kazu da se nije kretao prevelikom brzinom 70 do 80 km/h.

Neka ostane da oni koji su ga mnogo bolje znali od mene napisu nesto.

Neka mu je laka crna zemlja.

• U prolazu, 64 postova

Iz Blica:

"Jedna osoba je poginula, a jedna teže povređena u saobraćajnoj nesreći, koja se danas dogodila na putu Valjevo-Šabac, u selu Družetić kod Koceljeve.

Televizija Valjevo (TVA) javila je da je poginuo vozač motocikla Sreten Ostojić (25), dok je teže povređen Aleksandar Janković (18), takođe iz Valjeva.

Janković je zbog težih povreda grudnog koša, koje nisu opasne po život, zadržan na Odeljenju intenzivne nege Regionalne opšte bolnice u Valjevu.

Ostojić i Janković učestvovali su na današnjem skupu motociklista u Koceljevi. "

Moje saucesce...

• Svrati ponekad, 218 postova
  • Motocikl: Honda Transalp

Ufff...kad se sad nisam slogirao...a malopre mi sestra dosla iz Valjeva i kaze da je sestric otisao na skup u Koceljevu,ja je pitam je l svojim motorom,ima grand dinka skuter,a ona kaze,ne,sa nekim drugarom na motoru!

• Andragog, 4961 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

Bio video,5,6 minuta posle udesa prodjoh tuda,R1 ili R6 dobro polomljena,nema sansi da je brzina bila mala,saucesce porodici i svima iz kluba koji su ga znali!!!  :-[

• U prolazu, 1 post

JUTROS U 11 h MOMCI IZ MK LION'S I OSTALI MOTORISTI SMO SE SASTALI ISPRED NJIHOVOG KLUBA I OTISLI U MIRNOM DEFILEU DO MESTA GDE JE BUBAC POGINUO. ZAPALILI SMO MU SVECE. OPELO POCINJE U 12.30H, A SAHRANA CE SE ODRZATI NA GROBLJU BORICEVAC. U VALJEVU. NA VRHU RADNICKE ULICE OKO 13H.

ISKRENO SAUCESCE.

• U prolazu, 21 postova

nek mu je laka zemlja.....jel aj lepo pricam da nesto treba preduzeti...jel nosio opremu?

Jeste imao opremu,covek koji je bio na licu mesta prica da motor nije isao brzo,da je deda na traktoru izlazio sa njive u sred krivine i izasao do bele linije,tako da nije imao previse izbora.

udario je po sred traktora (u menjac)i ostao tu a suvozac je preleteo preko traktora.

jos da dodam da matori ima 80 god i neispravan (neregistrovan) traktor.

TUGA!!!!  :'(

ISKRENO SAUCESCE RODBINI I PRIJATELJIMA.

• Drug član, 1429 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300

Saucesce rodbini i prijateljima.

Panduri znaju da zaj..vaju motocikliste za jeb..u prvu pomoc, a prave propuste oko vozila koja su em neregistrovana em ih voze

ljudi koji imaju 80god.

Ej bre dokle vise.

Ne zelim da poginem, ne daj Boze, zbog nekog dede koji ne vidi na 20m.

• Zainteresovan, 453 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250

Drugari, oprez kad se ide po ovim našim drumovima...Ja lično sam imao više takvih situacija da mi seljak na traktoru ili gurajući kolica izleti na put. Stariji ljudi, sunce i rakija im udarili u mozak. Nije više dovoljno ni da nosimo opremu i poštujemo propise. Moramo i da predviđamo ponašanje ostalih. Još jedan život manje...Saučešće rodbini i prijateljima.

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Moje saucesce porodici i prijateljima, poznavao sam decka i jako mi je zao. Na zalost kasno sam saznao za sahranu i ovu tuznu vest.

• Svrati ponekad, 218 postova
  • Motocikl: Honda Transalp

Odlicno poznajem taj put...zena mi je Sapcanka,a ja sam poreklom iz Valjeva..stotinama puta sam prosao tuda. Sad je kompletno repariran,a krivine su kakve se pozeleti mogu i za 2 i za 4 tocka. Odlicno je postavljen,mami da se zgazi. Nazalost,ima mnogo poljoprivrednika koji ga koriste bas kao lokalnu dzadu,zato je potreban enorman oprez.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja