Sekula Sabac 266 Napisano Maj 9, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 13 casova u Koceljevi se cula vest da je neko od Valjevaca imao udes.Ovo se culo i sa bine.Mislim da je motocikl udario u traktor,i posledise su bile fatalne.Zamolio bih,ako je tacno,da neko napise o kome je rec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Maj 9, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bash siguran da se radi o tom slucaju,ali danas je drugar iz Obrenovca udario u automobil kad je krenuo na skup u Koceljevu...Na svu srecu prosao je samo sa polomljenom rukom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Maj 9, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi dok nije proverena informacija ne stavljajte je u crnu hroniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Maj 9, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost istina je. Momak je iz MC Lions - Valjevo. Traktor je iza krivine izasao iz livade i preprecio put. Kazu da se nije kretao prevelikom brzinom 70 do 80 km/h. Neka ostane da oni koji su ga mnogo bolje znali od mene napisu nesto. Neka mu je laka crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Maj 9, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Opet.... Jel mora skoro svaki dan neka nova tema da se otvori? Moje saucesce..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano Maj 9, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Iz Blica: "Jedna osoba je poginula, a jedna teže povređena u saobraćajnoj nesreći, koja se danas dogodila na putu Valjevo-Šabac, u selu Družetić kod Koceljeve. Televizija Valjevo (TVA) javila je da je poginuo vozač motocikla Sreten Ostojić (25), dok je teže povređen Aleksandar Janković (18), takođe iz Valjeva. Janković je zbog težih povreda grudnog koša, koje nisu opasne po život, zadržan na Odeljenju intenzivne nege Regionalne opšte bolnice u Valjevu. Ostojić i Janković učestvovali su na današnjem skupu motociklista u Koceljevi. " Moje saucesce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Maj 9, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Maj 9, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan nek mu je laka zemlja.....jel aj lepo pricam da nesto treba preduzeti...jel nosio opremu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Maj 9, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ufff...kad se sad nisam slogirao...a malopre mi sestra dosla iz Valjeva i kaze da je sestric otisao na skup u Koceljevu,ja je pitam je l svojim motorom,ima grand dinka skuter,a ona kaze,ne,sa nekim drugarom na motoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Maj 9, 2009 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bio video,5,6 minuta posle udesa prodjoh tuda,R1 ili R6 dobro polomljena,nema sansi da je brzina bila mala,saucesce porodici i svima iz kluba koji su ga znali!!! :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Maj 10, 2009 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa dokle vise????? moje saucesce! :-[ :-[ :-[ :-[ :( :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 10, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce porodici, Lionsima i svima koji su ga poznavali! :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Maj 10, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan CIM SAM DOSAO NA SKUP I SKINUO KACIGU DOCEKA ME VEST DA JE NEKO POGINUO,SAUCESCE PORODICI I PRIJATELJIMA!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Maj 10, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Maj 10, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan iskreno saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raca 11 Napisano Maj 10, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Druze neka ti je laka zemlja , moje saucesce MK lions , i porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GVOZDENA 2 2 Napisano Maj 10, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan JUTROS U 11 h MOMCI IZ MK LION'S I OSTALI MOTORISTI SMO SE SASTALI ISPRED NJIHOVOG KLUBA I OTISLI U MIRNOM DEFILEU DO MESTA GDE JE BUBAC POGINUO. ZAPALILI SMO MU SVECE. OPELO POCINJE U 12.30H, A SAHRANA CE SE ODRZATI NA GROBLJU BORICEVAC. U VALJEVU. NA VRHU RADNICKE ULICE OKO 13H. ISKRENO SAUCESCE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Maj 10, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan nek mu je laka zemlja.....jel aj lepo pricam da nesto treba preduzeti...jel nosio opremu? Jeste imao opremu,covek koji je bio na licu mesta prica da motor nije isao brzo,da je deda na traktoru izlazio sa njive u sred krivine i izasao do bele linije,tako da nije imao previse izbora. udario je po sred traktora (u menjac)i ostao tu a suvozac je preleteo preko traktora. jos da dodam da matori ima 80 god i neispravan (neregistrovan) traktor. TUGA!!!! :'( ISKRENO SAUCESCE RODBINI I PRIJATELJIMA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce rodbini i prijateljima. Panduri znaju da zaj..vaju motocikliste za jeb..u prvu pomoc, a prave propuste oko vozila koja su em neregistrovana em ih voze ljudi koji imaju 80god. Ej bre dokle vise. Ne zelim da poginem, ne daj Boze, zbog nekog dede koji ne vidi na 20m. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 473 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, oprez kad se ide po ovim našim drumovima...Ja lično sam imao više takvih situacija da mi seljak na traktoru ili gurajući kolica izleti na put. Stariji ljudi, sunce i rakija im udarili u mozak. Nije više dovoljno ni da nosimo opremu i poštujemo propise. Moramo i da predviđamo ponašanje ostalih. Još jedan život manje...Saučešće rodbini i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce porodici i prijateljima, poznavao sam decka i jako mi je zao. Na zalost kasno sam saznao za sahranu i ovu tuznu vest. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno poznajem taj put...zena mi je Sapcanka,a ja sam poreklom iz Valjeva..stotinama puta sam prosao tuda. Sad je kompletno repariran,a krivine su kakve se pozeleti mogu i za 2 i za 4 tocka. Odlicno je postavljen,mami da se zgazi. Nazalost,ima mnogo poljoprivrednika koji ga koriste bas kao lokalnu dzadu,zato je potreban enorman oprez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...