Air 1 Napisano Maj 7, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: BG-Zemun Prijavi odgovor kao problematičan za moj motor? Peki mi je izasao u susret i poslao mi link iz Luisa za originalne za boldorku pre par dana i ja malopre sednem da zapisem kataloski broj, pa da kontaktiram Sekulu..kad ono nema ih vise!! Gde jos mogu da trazim? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozvao bih Šubu, znam da dovlači gomile retrovizora i sličnih stvari. Ako nema, možda zna ko ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 7, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti se ti Šube ako ti je novčanik mio...završićemo mi te retrovizore budi bez brige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 7, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pusti se ti Šube ako ti je novčanik mio...završićemo mi te retrovizore budi bez brige ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milovan-Hornet 0 Napisano Maj 7, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sto se Shube tice, uz duzno postovanje, ne znam kakav je majstor, ali lema po hartiji od vrednosti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sećam se da sam kad sam bio kod njega sa kolegom totalno drugim povodom, da se raspitamo za štapove za jedan skuter, video gomilu nekih retrovizora, diskova, ručica i takvih drangulija, za koje mi reče da ih dobija stalno iz uvoza. Cene me tada zaista nisu zanimale, tako se nisam osvrnuo na taj aspekt problema kad sam pisao prvi post... Izvinjavam se ako sam usmerio priču na pogrešnu stranu, bilo je iz dobre namere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 8, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd vec kad trazimo retrovizore, da ne otvaram drugu temu. Ako neko naleti na ili ima desni retrovizor od yamahe fzr600 ili 1000 ~'93.god, neka javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Maj 8, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan www.motooprema.eu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markopaok 0 Napisano Jun 3, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan ljudi gde da nadjem retrovizor za piaggio x9, odneo ga autobus.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi gde da nadjem retrovizor za piaggio x9, odneo ga autobus.. Na tom istom autobusu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi gde da nadjem retrovizor za piaggio x9, odneo ga autobus.. Na tom istom autobusu ;D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neške, car si... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...