Jump to content

Moto Zajednica

SKUTERaski izleti ???

Recommended Posts

• Skuteras, 3696 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Sta znam ja sam mislio nesto blize Bgd-u ali ako ide neko jos iz Bgd-a nemam nista protiv! Btw koliko ima iz Bgd-a do Divcibara?

Bg-Divcibare 100km

A kako vam se cini vrnjacka banja, negde na pola puta?

Meni se cini Ok sem sto je mnogo dosadna relacija. Pravo, a milicija, nista nema da se vidi, ali opet nema veze. Moze

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 268 postova

ko je pomenuo put NS-BG?ako se ide putem preko Kaca,Budisave,Sajkasa...Titela,jako lepa tura.prolazim tuda svaki vikend i jako mi sae svidja put.nije gust saobracaj.ima jako lepih deonica ravnog puta,lepih krivina pored Titelskog brega,malo auto puta od Perleza do PN mosta.nema puno saobracaja do izlaska na ZR put.sve u svemu voznjica za opustanje.a to je oko sat i po do dva onako lagane voznje.bas za skutere i za nas kineze.ima ponesto i da se vidi uz put,ko je zainteresovan,a u povratku se moze do NS i starim putem preko venca sto je isto tako zanimljivo.samo u tom slucaju treba da se prodje kroz BG.nadam se da sam vam bar malo pomogao.

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

ko je pomenuo put NS-BG?ako se ide putem preko Kaca,Budisave,Sajkasa...Titela,jako lepa tura.prolazim tuda svaki vikend i jako mi sae svidja put.nije gust saobracaj.ima jako lepih deonica ravnog puta,lepih krivina pored Titelskog brega,malo auto puta od Perleza do PN mosta.nema puno saobracaja do izlaska na ZR put.sve u svemu voznjica za opustanje.a to je oko sat i po do dva onako lagane voznje.bas za skutere i za nas kineze.ima ponesto i da se vidi uz put,ko je zainteresovan,a u povratku se moze do NS i starim putem preko venca sto je isto tako zanimljivo.samo u tom slucaju treba da se prodje kroz BG.nadam se da sam vam bar malo pomogao.

Ja sam predlozio posto cesto tuda prolazim pa sam mislio da je to cool tura!

• Very Funny Rider, 1127 postova
  • Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07

Evo da se i ja priključim :) Iz Beograda ( gde inace zivim ) sam išao za Novi Sad starim putem 82km i dupe mi je otpalo od rupa :( 3 nedelje kasnije sam zapalio za Kikindu 140km bez stajanja i trebalo mi je tacno 3 sata (nisam se nesto umorio)...Inace vozim Apriliu sr 50 vodeno hladjenje i konstantno sam vozio 65km/h....Prikljucio bih se vrlo rado vama sa vecim kubikazama nego mi bzvz ako ja idem 65 a vama je to smor...

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Evo da se i ja priključim :) Iz Beograda ( gde inace zivim ) sam išao za Novi Sad starim putem 82km i dupe mi je otpalo od rupa :( 3 nedelje kasnije sam zapalio za Kikindu 140km bez stajanja i trebalo mi je tacno 3 sata (nisam se nesto umorio)...Inace vozim Apriliu sr 50 vodeno hladjenje i konstantno sam vozio 65km/h....Prikljucio bih se vrlo rado vama sa vecim kubikazama nego mi bzvz ako ja idem 65 a vama je to smor...

Mislim da je 65-70 km/h skroz ok brzina! Sto se puta tice ne znam koliko skoro si isao ja idem svako malo tuda i put je vrh,ima deonica od par kilometara koje su malo neravne ali nista strasno!

• BJB Maxi Scooter Club, 342 postova
  • Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo

ako planirat neke jednodevne izlete (nedelja po mogucstvu zbog posla) racunajte na mene inace imam kymca-super  9. do sada nisam pokusao neke duze ture samo po bgu iskreno mislio sam da nije bas realno sobzirom na kubikazu ali posto vidim da ima ljudi sa takvim iskustvom onda bilo bi lepo provozati se na malo duzoj rlaciji! naravno ako uspem da vas pratim ipak je to 50 ccm!  ;)

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 250

Ljudi, svi su dobrodosli! Tura nije velika, nije trkacka i ne juri se vreme...

Opusteno, i naravno u nedelju(najmanje su optereceni putevi)

Dakle mogu i oni ciji skuteri mogu razviti 60km pa navise.

NS ili Divcha... svejedno, bitno je da se vozi i u tome uziva!

Ja samo vise naginjem na Divcibare, jer bi malo da izadjem iz grada u prirodu

a i ima par Skuterasa koji bi dosli tamo a nisu iz Bg.

• U prolazu, 83 postova
  • Motocikl: kymco grand dinc 50cc

ja bi isao ali ne za ovaj vikend jell mi jos nije prosla plata pa ako bude jos nekih okupljanj i voznja rado bi isao

sa vama

inace vozim kymko grandink od 50cc a max brzina mi je 75 kmh

nemojte da vas brzina opterecuje.skupite se kao mi kinezi i peglajte.kada svi idete priblizno isto onda je vazno da se vozi a nije vazno kojom brzinom.ko hoce da juri taj je uglavnom usamljen.voziti rr mozes samo po auto putu i kada vozis 200 sta ce ti ko?vozite i 30 ali uzivajte i druzite se.to i jeste cilj zajednickih tura. svakako ce te stici tamo gde ste naumili a da li je to danas ili za tri dana to je nebitno.

Eto lepo rece ANTON...

Dakle ne moramo ici ovu nedelju ako ce kisa, moze sledeca nedelja,

bitno je da se dogovorimo da svima odgovara i da nas bude sto vise!

Jel odgovara svima:

NEDELjA  05.jul   Divcibare

???

davidoff nakon Divche mozemo se dogovoriti da neke naredne nedelje idemo za NS, ok?

Evo i ja se prijavljujem:) :

1. perisicboro

2. Keewaysaki

3. davidoff

4. miryu

...

• Drug član, 1015 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900 RR

Vidim da vam je Anton vec pisao o voznjama Kineza, pa cisto da vas pozovem sa nama u Kovin! Sve o voznji, to jest dogovoru,  mozete videti u Temi za kineze, zajednickae voznje i okupljanja. Svi ste dobro dosli! pozdrav

evo i ja vas pozivam u Kovin.zbog obaveza ne mogu u subotu nego samo u nedelju pa ko hoce samnom dobro je dosao.inace i ja cu u nedelju krenuti iz Krnjace i to sa pumpe pa ko bude hteo, da se dogovorimo  za vreme.

a za neke druge voznje najbolje da vam se neko nametne kao organizator pa da odredi cilj,put,rutu vreme,datum i sve ostalo.pa ko moze i hoce neka se tome prilagodi.ovako nigde necete stici posto ne mogu svi da se dogovore ovako vam ostaje samo da se organizujete i idete na vec odredjen cilj i to je puno lakse.mogao bi Dzoks da vam pomogne oko organizacije a ja da vam sredim ako hocete da pada kisa.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja