Jump to content

Moto Zajednica

Novi Sad - Sarajevo - Biograd na moru

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 393 postova
  • Motocikl: BMW F650 ST

Kako naslov kaze, palniran godisnji odmor negde krajem jula, od NS preko SA do Biograda.

Za sad je plan da se krene rano ujutru, da bi se negde oko podneva zaustavili u Sarajevu na obavezne cevape i odmor, pa dalje do Biograda.

Za sad imam dve opcije od Sarajeva, jedna je preko Mostara pa se spustiti do Metkovica i pored mora do Biograda, druga varijanta je prema Zenici pa prema Splitu pa Biograd.

Posto bi ovo bilo prvo duze putovanje svaki savet je dobrodosao (sta obavezno poneti, kuda proci, sta obici, gde klopati...). Ako ima forumasa koji su usput pauza je uvek doro dosla, a i bilo bi lepo i upoznati se sa nekim od vas.

Eto nadam se da nisam davio, pa ko ima savet da cujem.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 455 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250

Već par godina letujem u Zatonu kod Šibenika. Obavezno idem preko Sarajeva. U Bosnu sam ulazio preko Višegrada. Kako god da ideš Bosna je prelepa, samo strogo pazi na ograničenja i svetla obavezno non-stop upaljena! U Sarajevu NE PROPUSTITI burekdžinicu-pitaru Bosna, na Baš Čaršiji kao i ćevabdžinice Mrkva, Petica - kod Ferhatovića...takođe na Baš Čaršiji. Ma, gde god da klopaš ćevape nećeš pogrešiti. Put do Mostara preko Mrkonjić Grada i Jablanice je dobra varijanta. Srećno!

NS - Bijeljina - Banja Luka (spavanje i roštilj kod mene) - Mrkonjić Grad - Glamoč - Livno - Split  8)

Interesantna ponuda. Posto smo svakako planirali da vidimo Sarajevo, da li ponuda vazi za povratak.

Posto vidim da je lokacija izmedju ostalog i Novi Sad, aj kad budes tu javi pa da sto bi rekli popricamo po koju.

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Pozdrav,

jesi mislio u danu do Biograda ili sa nocenjem negde izmedju. Ako mislis nociti, mogu ti preporuciti dobar hostel u Sarajevu, gde smo mi pre par nedelja prenocili... hostel Ljubicica.

Pozdrav,

jesi mislio u danu do Biograda ili sa nocenjem negde izmedju. Ako mislis nociti, mogu ti preporuciti dobar hostel u Sarajevu, gde smo mi pre par nedelja prenocili... hostel Ljubicica.

Pa mislim da cemo jedan dan do sarajeva pa sledeci dan tek dalje. Moze preporuka hostela, ako imas neki kontakt mail, telefon, ili sta god. A moze i licno taman da mi preneses utiske sa puta i naravno da popijemo nesto. :)

• U prolazu, 94 postova

OK, ako se vraćate do 08.08. - tada all family kreće na brčkanje, a kada budem u tazbini javljam se, samo mi javi telefon na pp.  8)

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Pozdrav,

Pa mislim da cemo jedan dan do sarajeva pa sledeci dan tek dalje. Moze preporuka hostela, ako imas neki kontakt mail, telefon, ili sta god. A moze i licno taman da mi preneses utiske sa puta i naravno da popijemo nesto. :)

Mozemo se videti, naravno... navratis do NS, javis se,...

Inace hostel se zove Ljubicica. Recepcija im je na Bas Carsiji preko puta Sebilja... imas i sliku u mom putopisu Umag. Hostel inace se sastoji iz ko zna koliko kuca, svuda po Sarajevu. Posto smo mi dosli motorima, nas su smestili iznad Sarajeva u naselju Jekovac u kuci sa 3-4 sprata. Svaki sprat ima 4-5 soba, kompletno kupatilo,... na prizemlju velika kuhinja na koriscenje,... Nas 5-oro smo bili sami u kuci, jedini gosti tog objekta, Motori u dvoristu iza rolo kapije, sve sigurno...

http://www.hostelljubicica.net/

nemoj se truditi online da odradis rezervaciju... nazovi ih na  +387 (0) 33 53 58 29

cena po osobi za noc je bila 15 eur

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja