misa22 6 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna voznja, svaka cast! Bas postavljanje standarda... Od svega po malo... Nego Mikko, sta bre radis ovim fotkama pa su ovako tople i "atmosfericne" boje? Gledah u exifu sa cim je slikano i jel' to obradjujes u PS ili je do rucnog white balance? Znam da od tog zivis, ne bih hleb da ti uzimam, al' ajd budi drug pa reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 5, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Bravoooo fenseriii. Lepota, Priroda na jugu je ludnica. Ima jos terena gde treba da vas odvedem ali dosta za ovaj mesec ;D ;D ;D Bravo momci!!! PS:Mikko, ima jedna vezba za jacanje podlaktice, javi se da ti pokazem pa da vezbas i ne kukas posle ;D ;D ;D Mogao si bas da krenes !!! izdajico !!! Pa nisam ja fensi batica koji trenira, stacu kad me ne zanima sport ;D Citiraj Odlicna voznja, svaka cast! Bas postavljanje standarda... Od svega po malo... Nego Mikko, sta bre radis ovim fotkama pa su ovako tople i "atmosfericne" boje? Gledah u exifu sa cim je slikano i jel' to obradjujes u PS ili je do rucnog white balance? Znam da od tog zivis, ne bih hleb da ti uzimam, al' ajd budi drug pa reci... White balance na oblacno i vivid colors uvek !!! posle malo cacnem levelse u PS !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mrzim vas :P A mi crnci samo moramo da radimo :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 5, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Mrzim vas :P A mi crnci samo moramo da radimo :'( :'( :'( :'( :'( Da da !!! mrzimo i mi nas sto ne moramo da radimo !!! eto jadni mi, ne znamo stacemo pa ajde da se vozamo !!! ;D Ne lupetaj Pjacune molim te !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Mrzim vas :P A mi crnci samo moramo da radimo :'( :'( :'( :'( :'( Da da !!! mrzimo i mi nas sto ne moramo da radimo !!! eto jadni mi, ne znamo stacemo pa ajde da se vozamo !!! ;D Ne lupetaj Pjacune molim te !!! I sta sad ti se naljutis, onda ja treba da platim pice, i tako u krug ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Maj 5, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, ovo je za enciklopediju. Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 5, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Citiraj Mrzim vas :P A mi crnci samo moramo da radimo :'( :'( :'( :'( :'( Da da !!! mrzimo i mi nas sto ne moramo da radimo !!! eto jadni mi, ne znamo stacemo pa ajde da se vozamo !!! ;D Ne lupetaj Pjacune molim te !!! I sta sad ti se naljutis, onda ja treba da platim pice, i tako u krug ;D ;D ;D ;D ;D ;D Naravno !!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Mrzim vas :P A mi crnci samo moramo da radimo :'( :'( :'( :'( :'( Pa morate da radite kad cesto menjate sofer-sajbne na kolima usled bliskog kontakta sa teglama...nego, zaboravi da te pitam, od cega je bilo slatko ? Citiraj Citiraj Citiraj Citiraj Mrzim vas :P A mi crnci samo moramo da radimo :'( :'( :'( :'( :'( Da da !!! mrzimo i mi nas sto ne moramo da radimo !!! eto jadni mi, ne znamo stacemo pa ajde da se vozamo !!! ;D Ne lupetaj Pjacune molim te !!! I sta sad ti se naljutis, onda ja treba da platim pice, i tako u krug ;D ;D ;D ;D ;D ;D Naravno !!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Naravno, da razbije maler pred svadbu... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidjeni danas ispred Fracci-a. Svaka chast za turu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Quattro staggioni!!!Svaka čast majstori ,BRAVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Maj 5, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Joj, sto je dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firestarter 0 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad - Šid Prijavi odgovor kao problematičan Kad porastem biću Mikka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da imam konacno dobar motor ali kad vidjeh ovo poceo sam ozbiljno da razmisljam o zamjeni. Momci ne da je fantasticno nego nemam rijeci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 6, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Mislio sam da imam konacno dobar motor ali kad vidjeh ovo poceo sam ozbiljno da razmisljam o zamjeni. Oooo da !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 8, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan tekst posle odgledane ove neverovatne avanture preko sedam gora mika i drustvo dosli do mora je suvisan. :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 10, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan cista ona, onaaaa, uzivancija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan sto bi rekao jedan moj prijatelj "ekstra se vi zajebavate". Treba znati i umeti da stvoris sebi ugodjaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Maj 13, 2012 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko li sam ga puta samo procitao.. i dalje fenomenalno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Maj 13, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 5. 2009. at 20:18, Mikka je napisao: Posle nekog vremena izbili na neku magistralu i stajemo na raskrsnici pored policijskog punkta, ja otisao do pumpe da kupim vodu i iznenadim se kad mi je lik rekao da ne prima dinare vec samo evre !!! ??? i tad skapiram da smo u Crnoj Gori ! Vracam se do Cureta i Rikija a oni vriste od smeha, pitali policajca koliko jos do granice a on im rece pa vi ste 120km vec u CG sokoli !!! ;D ;D ;D kakva ilegala !!! ;D ;D ;D Legenede ... hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Januar 27, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 5. 2009. at 20:52, Mikka je napisao: Sneg pojacava... Legende!!! A ja sedim i cekam da se otopi ovo belo sranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...