Jump to content

Moto Zajednica

Novi Sad, most Slobode 03.05.2009

Recommended Posts

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Lep dan danas, pa smo se malo vozikali. Krenem sa prijateljem popodne oko 17.00 casova do Miseluka, kad na mostu slobode zastoj, vidi se rotacija vozila hitne pomoci.  Pri prolasku vidim da su dva motora oborena na asfaltu, a lekari ukazuju pomoc dvojici motorciklista koji su na svu srecu prosli samo sa malo odrane koze. Obojica su imali kacige i jakne.  Posto njih ni jednog nisam poznavao, a i nije im bilo do price ( kolko sam mogao da primetim ), a i lekari su ih jos uvek sredjivali - pitao sam jednog momka koji se spremao da krene ( bilo je tu vec desetak motora )  - sta se desilo?

Covek mi je ukratko rekao da je momak sa ljubicastom Yamahom vozio prebrzo, i da je odnazad udario ili ocesao coveka koji je vozio Harlija , da su obojica pali, Yamaha se odbila od njega ( ipak je on teskas ) i potom se zabila u jedan mercedes od nazad ( covek nije bio siguran , mozda se i od mercedesa odbila pa jos jednom lupila u H.D ) !

Uglavnom obojica su dobro prosli, Harli je ostao da lezi u krajnjoj levoj traci, a Yamaha u krajnjoj desnoj .  Slike su tu, a ako neko zna nesto vise , ili ako sam nesto pogresno napisao - nek dopise, ili me ispravi !

post-3891-12879031383442_thumb.jpg

post-3891-1287903138426_thumb.jpg

post-3891-12879031384946_thumb.jpg

post-3891-12879031385689_thumb.jpg

post-3891-12879031386501_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Super su oni prosli , pogotovo ovaj sa trkalicom . Ako je ispravio ''krivinu'' na mostu Slobode taj je bas tezak amater .

• U prolazu, 29 postova

momci moji nisam vam ja amatera. ako dbro pogledate tu i nema krivine. obojica smo iseceni od strane treceg motora.

al to je vec druga prica. pozdrav profesionalci.

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance
  Citiraj

momci moji nisam vam ja amatera. ako dbro pogledate tu i nema krivine. obojica smo iseceni od strane treceg motora.

A sto se ti nadje uvredjen ? Lepo nam pojasni sta se to desilo . U mom postu krivina je pod znacima navoda .. znaci da je nema ili je jako slaba . I moj odgovor je na prethodni post gde neko ko je bio na licu mesta objasnjava da je momak sa trkalicom ispeglao krivinu . Znaci bez ljutnje , nista licno nisam mislio . Po meni i dalje ko ne savlada tu '' krivinu '' je tezak amater .

• U prolazu, 49 postova
  • Motocikl: ZZR 1400
  Citiraj

nisam imao lošu nameru samo sam preneo od drugih učesnika u sudaru.

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator
  Citiraj

Kinezjama, sta ono bi sa rezervoarom?

To sam se i ja pitao jer mi je bilo cudno da je rezervoar onako udaren od gore, a da je oklop citav. Dosao sam do zakljucka da je motor otklizao i udario u mercedesa rezervoarom ( to mi jedino bilo logicno ) .

• U prolazu, 29 postova

neznm sta vise da kazem. jebi ga desilo se 3.momak je prozujao  dal je uplasio ovoga iza stvarno nezna,al ja sam leteo kao u filmu.

uletelo sam u srednju traku , al prc neki fosoil vozio MECKU jel 20 na sat i stigoh ga.

skocio sam sa motora da se nebih ja polupao bas toliko. sad je manje.

u  tom moentu stizao me je harli i presao tockom preko butina i poceo da me rola kaokiflu. da nebi i oni pali oborili su motor , pr sam ja nastavio da klizim. momci jebi ga kao na filmu sta reci. idemo dalje.

motor je svetlo plavi sa malo beloga suzuki. imao je tablicu zatamljenu sa plavom foliom.

al doce maca na vratanca. vole bih da cujem misljenje dvojice momaka sa harlija ,koliko sam cuo motor je bio od suvozaca, avozio ja njegov drug.

sto je vrdnuo malo jebi ga. sreca njima nista. toliko pozdrav profici.

• Drug član, 2087 postova

Brate nije bitno jesi Profi ili Amater bitno je da si ziv :)  Nadam se da si imao opremu ili bar kacigu. Mislim da sam video neke ljude da stoje sa strane pored motora iz kojeg je iscurelo sve zivo taj dan prosao sam pored. Sta vi mislite o ovim likovima sa R-ovima na miseluku koji nespustaju motor sa zadnjaka usput nemaju pojma da voze i od opreme imaju sorc , majcu i japanke? Jesu i oni profici ???

• U prolazu, 29 postova

sreca moja sva oprema u fulu. nikad ali nikad nisam na zadnjaka i nepada mi napamet.

mislim da ti momci pate od neke velicine,jebem li ga.

dobro je kako je moglo da bude. oporavljam se , po opet VATRA.

• U prolazu, 23 postova

Kinez N E S E R I, dizao bi i ti kad bi znao!!!xexexexexeex Sta imate protiv tockarenja vozim sa opremom i volim da vozim na tocku, da li je pravilo da su amateri svi koji voze na tocku????? Ako mislite da jesu slobodno dodjite probajte me!!!!

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER
  Citiraj

Kinez N E S E R I, dizao bi i ti kad bi znao!!!xexexexexeex Sta imate protiv tockarenja vozim sa opremom i volim da vozim na tocku, da li je pravilo da su amateri svi koji voze na tocku????? Ako mislite da jesu slobodno dodjite probajte me!!!!

''You wanna play rough huh? Say hello to my little friend!''  ;D

Izvini brate ali podsetio si me na Tonija..  Profi men  :D

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R
  Citiraj

Kinez N E S E R I, dizao bi i ti kad bi znao!!!xexexexexeex

???????Ja ti se zaista divim.....ceo zivot sam hteo da dignem motor na zadnji i nikada nisam uspeo....svaka cast..... ;D ;D ;D

• U prolazu, 29 postova

Pa V E L I B O R E  seronjo. Zar jebes ortaka. Pa nikad nisam i necu,a ti bajo samo izvoli. Neka ti je srecno.

Pa kad kazem ovima u klubu da se hvalises j...... ce te.

• U prolazu, 23 postova

Moram malo, ti znas da ja volim da j..... sa strane neces se ti naljutiti, nego vidim da profesionalci malo prozivaju a ni oni ne znaju kolikio su profesionalnic pa ih zato zovem malo da provere svoje sofersko iskustvo samo da ne ispadnu amateri na kraju, ja znam koliko ti znas i nikad nisam sumljao u tebe!!!!! ;) ;) ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja