nikolanixy 174 Napisano April 29, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna na koji se zazor steluju ventili na fvision neko kaze na 0.5 al to je mnogo malo al ima neko sigurno pametniji od mene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 2, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ja na Kewayu 150 stelujem usis tesno0.10 a izduv 0.15. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna na koji se zazor steluju ventili na fvision neko kaze na 0.5 al to je mnogo malo al ima neko sigurno pametniji od mene? Da nije taj neko mislio 0.05, ako je 0.5 mnogo? Uostalom pojma nemam na koliko moze biti. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan nista ispod 0,15 za usis minimum a izduv 0,20 e sad moze da varira u zavisnosti sta ima za stelovanje da li klackalice ili na nekim motorima ima plocice kao na zastavi tu mora biti malo veci zazor........sve sto je nategnuto motor bolje radi vise se greje i moze da se desi ako nema dovoljan zazor da nakon par stotina kilometara taj ventil izgori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...