DzOkS 1172 Napisano Septembar 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan cekam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan cekam.... i dalje cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo na pomolu novo okupljanje? jel oce neko od mangulica da ide osim mene? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42550.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 28, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Cekam i ja... U medjuvremenu, evo jos malo slika sa Zeljkovog aparata : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 28, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo motora : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 28, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Be-M-Ve naravno, zasluzuje poseban post : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 28, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Malo nas glavni kuvar, Maestro Zeljko AKA Blajbi : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 0 Napisano Septembar 28, 2009 U prolazu, 95 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda ovaj Sprint Princ, a takodjer i ova mat crna kaciga, definitivno najlepsa boja za kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 28, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Malo gimnastike sprocu sudova, malo uzivancije : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 28, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Neko se i uzeleo malo voznje, pa jurca po avliji : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Septembar 29, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan jel sam ja lud ili ovo je opet neki novi sisy bar ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Dajte onu sliku usijanog auspuha i onu gde su svi motori slikani na istom mestu pred Pazovu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to je kod dzaxa na mobu, a njega nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Radi. Moracu da mu uzmem i mob i digitalac , da preuzmem stvar u svoje ruke:P Narode meni se opet ide tamo. Bila bi fora da odemo zimi, kad padne sneg, tamo je divno. Samo da nabavim grejalicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo braco Kinezi i ostali. Lepo se druzimo, vozimo, provodimo a svi smo se upoznali preko BJB-a ili bar vecina, pa bi bilo lepo da podrzimo ono sto podrzati treba!!! :Dhttp://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42550.msg632473#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Radi. Moracu da mu uzmem i mob i digitalac , da preuzmem stvar u svoje ruke:P Narode meni se opet ide tamo. Bila bi fora da odemo zimi, kad padne sneg, tamo je divno. Samo da nabavim grejalicu. Ajde Bojana nafataj Milojka za slike, a za grejalicu se ne sekiraj imam ja jednu kvarcnu a i Milojko je spominjao da ima neki smederevac za tamo. (da ga odnesete i ufatite malko vremene za sebe) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Septembar 29, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo braco Kinezi i ostali. Lepo se druzimo, vozimo, provodimo a svi smo se upoznali preko BJB-a ili bar vecina, pa bi bilo lepo da podrzimo ono sto podrzati treba!!! :Dhttp://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42550.msg632473#new I ja bih išao ovde samo nemam A kategoriju još, mada kontam da valjda nisam te kurate sreće da mene baš u koloni motora baš zaustave i legitimišu. put nije mnogo dugačak tako da postoji verovatnoća da se po prvi put pridružim konvoju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john smith 0 Napisano Septembar 29, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan s obzirom da ja koji sam imao udes pre par meseci nemam vise nameru da vozim motor niti bilo sta na dva tocka , zelim da budem deo ovog divnog druzenja , mozes ici sa mnom KOLIMA ako nas ovi kinezi prihvate (iskrenno neki me od njih odlicno poznaju-zoltan i blajbinger) !!!??))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Septembar 29, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Aj vide ćemo. Mada nekontam zašto nećeš da se voziš na motoru više. ja sam imao udes sa kolima u februaru od kojeg imam 8 kopči na glavi pa vozim kola i dalje. danas sam video udes skutera i kola na raskrsnici takovske i kralja aleksandra. jedino što nisam video a to je vozača skutera mada mislim da mu nije ništa jer nema nigde neke srče, krvi i propratnih detalja koji bi ukazivali na velike povrede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo! Krenuo bih i ja ako sam pozvan A gde se to tacno ide? Kada? Jel to mnogo van grada? Posto imam L tablice pa da mi ne prave probleme... PozzzZ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 29, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo! Krenuo bih i ja ako sam pozvan A gde se to tacno ide? Kada? Jel to mnogo van grada? Posto imam L tablice pa da mi ne prave probleme... PozzzZ! Ja na kinezu nosio 3 meseca L tablicu i obisao oko 3000km.....NS-BGD-NS.....i svega i svacega usput ali niko mi nije pravio problem, niko nije video L tablicu ;D... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo gi, malo slika i od mene... Sve ukupno imama 20 slicica,naj sam izabarao ;D Ova slika mi se svidja ne znam zasto? Ali se nadam da nije samo zbog toga sto je Dzoks go :o Deo ljute argele! I nesto lepo za kraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre Dzaks daj tu sliku usijanog auspuha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti je bre ovo sa slikama, nista se nevidi uvelicaj to na 600/800. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti je bre ovo sa slikama, nista se nevidi uvelicaj to na 600/800. Klikni na sliku kad je otvori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...