DzOkS 1172 Napisano Jun 4, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da bi neki u subotu a neki u nedelju. Pa za pocetak, Subota 04.07. 10h hotel Tamis na ulasku u Pancevo! A za ostalo cemo se dogovarati, imamo jos mesec dana. Zato smo i poceli ranije! pozdrav svima A NE NE NE NE MOZE to tako polazak je u PETAK u popodnevnim casovima ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D MA nije bitno kada i kako ko dolazi, bitno je da se tamo nadjemo i da se zajedno provedemo i druzimo. Ja iskreno ocekujem dolazak nasih prijatelja sa juga Srbije da nam se pridruze.... Za polazak, ja cu verovatno u petak popodne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Za sada imamo narucenih 15 majica. Ko nije rekao koliko komada i koja velicina neka to uradi... I linije su otvorene jos 7 (sedam ) dana! Otvori temu za M.K.Mangulice nemoj da ofujes temu sad ce Dzo da nas izbaci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Braco svaka cast za organizaciju... Tako se to radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 5, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ce ovaj Kovin biti ludilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jun 6, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan 1.Blajbinger 2. Dzoks & Violeta 3.Zoltan 4.Bogda 5. wllada 6. markodjurovic 7.Baklava 8.anton 9.Slayer (nadam se) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 6, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan i ja bih ali mogu samo u nedelju.ako jos neko bude isao u nedelju mozemo zajedno. Ti u nedelju rano ujutro da skuvas kafu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ce ovaj Kovin biti ludilo... Teeeeeskoooo lodilooooo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Jun 6, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan I mi "CHVOROVICI" smo za kovin javicu bratu Iliji da blokira aerodrom! ;D ;D Dopisuj bracu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da se vratimo na spisak za Kovin, znate kako ide copy-paste +ja, da vidimo gde i kako! ako uopste mislite da podjemo! Zamolio bih sve da napisu odakle krecu i sta voze da ne bi bilo brrmmm! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je spisak za sada! 1.Blajbinger 2. Dzoks & Violeta 3.Zoltan 4.Bogda 5. wllada 6. markodjurovic 7.Baklava 8.anton 9.Slayer (nadam se) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan 1.Blajbinger 2. Dzoks & Violeta 3.Zoltan 4.Bogda 5. wllada 6. markodjurovic 7.Baklava 8.anton 9.Slayer (nadam se) 10.Blackbite P.S. Poruke o SRC-u su premestene u "Gde smo to bili... "temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 14, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 1.Blajbinger 2. Dzoks & Violeta 3.Zoltan 4.Bogda 5. wllada 6. markodjurovic 7.Baklava 8.anton 9.Slayer (nadam se) 10.Blackbite Sta opet samo ja vodim (vozim) zenu ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Jun 14, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Blajbinger 2. Dzoks & Violeta 3.Zoltan 4.Bogda 5. wllada 6. markodjurovic 7.Baklava 8.anton 9.Slayer (nadam se) 10.Blackbite Sta opet samo ja vodim (vozim) zenu ?! Pa koliko se meni čini ti si jedini oženjen! Videćemo polako. Radim na tome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 20, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Imam lose vesti drustvo. Izgleda da necu moci da dodjem na moto skup u Kovin. Polaganje je tek pocetkom Jula. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa, i skup je pocetkom jula ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Neznam u koje vreme,jer nisu istakli raspored za juli,mozda radim prvu u subotu,ali svakako dolazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, i skup je pocetkom jula ;D Polaganje je naj verovatnije 6-og ili 7-og jula, mozda i kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa, i skup je pocetkom jula ;D Polaganje je naj verovatnije 6-og ili 7-og jula, mozda i kasnije da ne bude da te nagovaram i na zlo navracam (nisam po tome poznat) ali ja sam dok sam "imao kao L" probio 3000 na motoru ;D pa ti vidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan dosta ste se plasili! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Jun 21, 2009 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan e sad sam i zvanicno oslepeo thanks a lot ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan QQ Zoltane sto nas plasis, nije ovo tema SMESNE SLIKE ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jun 21, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da nisam gledao. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Nego da se vratimo na temu! ;D Dosta je bilo komentara za sliku! 1.Blajbinger 2. Dzoks & Violeta 3.Zoltan 4.Bogda 5. wllada 6. markodjurovic 7.Baklava 8.anton 9.Slayer (nadam se) 10.Blackbite (+imperatorka sa sve drugaricama, nadamo se) 04.07.09. 8h i 15min prva, reko bih, Jugopetrolova pumpa na Pancevackom putu, posle pancevackog mosta iz pravca Beograda (jos cu vas obavestiti ako je promenila vlasnika). U 9h parking hotela Tamis u Pancevu, a posle ce nas valjda neko navesti! Poneti pare za majice i sta ste sve narucili da Dzoks ne manjka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nemozes sada da menjas temu tako lako , ja sam sliku Downloadovo pa se sada pripazi, imam materijal ;D ;D ;D ;D Jel neko mozda planirao kovin u Petak?! Cisto da vidim za nas koji bi MOZDA isli u petak, ako ne onda onako coporativno u subotu izjutra ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks opet miniras dogovor, mogu i ja u petak a i Zeljko ali on radi do 5h. Nego da lepo podjemo zajedno ali ako si zainteresovan, ne bi bilo lose da odes u petak i zauzmes mesto za Mangulice naravno u dogovoru sa Vasom! Nego ovako smo krenuli, da nocimo a i da onima koji rade ili sluze vojsku bude prihvatljivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...