Firestarter 0 Napisano April 27, 2009 U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad - Šid Prijavi odgovor kao problematičan Sredio sam staklo na desnom retrovizoru na TRZ-u, a novi retrovizor puno kosta, tako da mi je potreban neki dobar staklorezac koji nece uzeti babino ogledalo iz kupatila i smuljati retrovizor sa tonu silikona. Preferiram Novi Sad, a moze i Beograd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spike 1 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pravio staklo za retrovizor kod stakloresca u Gradic Pejtonu i decko je super odradio.....tako da ti ja preporucujem njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 28, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ima kod mene u jagodini ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa-Bg 0 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bul.Kralja Aleksandra 372,posle Cvetkove pijace,Beostaklo,ortak ih pravi kao originale od konkavnog ogledala,inace je i sam bajker... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firestarter 0 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad - Šid Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama, prvom prilikom cu otici u BG da sredim to, pa vam javim kako je proslo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...