suhoj78 0 Napisano April 27, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li neko ima ranac u koji moze da stane full face integralna kaciga, a bilo bi dobro i neka fotka da padne kako se ta kaciga stavlja u njega! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes obicni veci ranac, koji je u pravilu jeftiniji od moto-ranca. Na kaisevima koji sluze za zatezanje preko ramena ostaje visak. Na taj visak stavis kopce (kod snajdera) sa neke stare "pederuse" i one ti sluze za kopcanje preko prsa...Proverio licno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga ovako pakujem,mozda gresim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 27, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovaim rancem ako nedaj bože padneš, imaš lom kičme u najavi... :o :o :o Dakle na motoru na ledjima ranac gabarita za dokumenta, novčanik, durex, i četkice za zube. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Plus sto ne znam da li si nekada vozio duze sa rancem na ledjima, ali posle odredjenog vremena osecas svaki gram tereta u njemu... Sto kaze kolega Cope, ako bas mora, samo sitnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suhoj78 0 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju dok se vozim kaciga je na glavi... Mislio sam neki ranac za nekim zgodnim sistemom za nosenje kacige... Da bi izbegao kofer i ostavljanje istog na milost i nemilost nekom lopovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju dok se vozim kaciga je na glavi... Mislio sam neki ranac za nekim zgodnim sistemom za nosenje kacige... Da bi izbegao kofer i ostavljanje istog na milost i nemilost nekom lopovu. A kacenje za kopcu kacige ispod sica? Mozda nije najsigurnija varijanta, ali ja je koristim kad ostavljam na mestima gde ima ljudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 29, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju dok se vozim kaciga je na glavi... Mislio sam neki ranac za nekim zgodnim sistemom za nosenje kacige... Da bi izbegao kofer i ostavljanje istog na milost i nemilost nekom lopovu. A kacenje za kopcu kacige ispod sica? Mozda nije najsigurnija varijanta, ali ja je koristim kad ostavljam na mestima gde ima ljudi... Mom poznaniku se tako popišala neka pijana budala u kacigu okačenu o motor. Taman je visine pisoara ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da stavis mrezicu na mestu za suvozaca i tu zakaci kacigu.Nema da mrdne provereno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgArD 0 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kotor Motocikl: 2006 DL650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Da niko nece da ti dira mrezicu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Maj 23, 2010 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto je verovatno rec o tome da se ranac koristi da se kaciga spakuje kada se sidje sa motora, postoji i resenje da se zasije penjacka gurtna (nisam siguran da se tako pise ) pa da se na nju okaci kaciga o onaj prsten sto (ja mislim) sve kacige na kaisevima imaju. Mislim jeste da ti u tom slucaju kaciga visi sa ledja , ali opet ranac ti je slobodan za druge stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Jun 20, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan a sto ne probas da je zavezes za korman onom malom sajlom za bajseve.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Jun 22, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se zove ranac http://www.ultimatebikegear.co.uk/products/Icon-Squad-ll-Mil-Spec-Backpack-%28Yellow%29.html# Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan "The Squad II has more stuffable pockets than Winona Rider in a jewelry store." ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Jun 23, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan "The Squad II has more stuffable pockets than Winona Rider in a jewelry store." ;D ;D ;D ;D ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan U boardshop-u ima svakakih ranceva.Ja sam uzeo na popustu neki za 3500 dinara. Odlicni su stvarno. Marka je daikine Evo i link http://boardshop.rs/home.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.limundo.com/kupovina/Kolekcionarstvo/Militarija/Inostranstvo/Vojni-ranac/1411694 Ja imam ovakav ranac, ima ih na vojnim odpadima (ja sam platio 1000din) 2 kacige moze sigurno da stane a i jace! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jun 24, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan U boardshop-u ima svakakih ranceva.Ja sam uzeo na popustu neki za 3500 dinara. Odlicni su stvarno. Marka je daikine Evo i link http://boardshop.rs/home.html Bravo, ovo i ja furam, DAKINE je zakon kad su rancevi u pitanju, furam isti vec tri godine i ne bih ga menjao, nema sanse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 24, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=55714.0 Imam ja ove torbe bash za kacigu, a i cena je vishe nego povoljna, pa ako ti tako neshto odgovara....javi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgArD 0 Napisano Jun 26, 2010 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kotor Motocikl: 2006 DL650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio givi T441 i skroz je dobar. Ima poseban drzac na za kacigu. Jos bolji izbor je alpinestars charger ili tech aero ali oni su dosta skuplji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Jun 26, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Dakine rancevi su stvarno vrh i vrede svaki dinar. U boardshopu pored izlozenih modela postoji i mogucnost narudzbine. Ja koristim model pivot vec 5 godina i nema sta mu nisam radio i nista mu nije, vise mi je i dosadio XD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...