sasasa 0 Napisano April 26, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kao nov,crne je boje,presao je 7000 km,oba redovna servisa uradjena kod Rodica gde je i kupljen.Motor ima ABS,ugradjen je Scootoiler i ima ima originalni GIVI drzac i kofer 46 L.Motor je u garanciji i registrovan je do aprila 2010 godine.Cena je 6200 eura moze i nize bez Scootoilera i kofera.Od zamena moze samo Fazer 1000 novijeg datuma uz moju doplatu.Slike cu ubaciti kasnije zeza me aparat.Tel 063 8 600 199 Sasa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 5900 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan DRUZE MISLIM DA NIJE PUNO PARA,SRECNO S PRODAJOM! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da nije mnogo u Rodicu je nova 6950 eura,kofer i drzac su blizu 400,scootoiler 150 registracija blizu 200 euratako da je to lepo ispod cene za godinu dana star motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...