nikolans 1 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko da prodaje touring vizir za hondu transalpa 89 godishte? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 22, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko da prodaje touring vizir za hondu transalpa 89 godishte? Pozdrav Ako te ne mrzi da dolazis do Bgd, preporucujem Ivana sa Dusanovca (0642847847) koji ih pravi. Ja sam pre neki dan montirao na moj TA (90.god) i zadovoljan sam. Cena 3500 dinkica :-\ .Nemam fotke bas vizira (napravicu ih kasnije ako te zanima) a evo par uzgred slikanih pre neki dan na kojima ipak moze da se vidi kako mu cuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako te interesuje Kappa vizir, to bi bilo ovako... KD180S - Zatamljeni vizir visine 437 mm i sirine 439 mm = 4.000,00 din Ovo je naravno sve original u radnji sa sve fiskalnim racunom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...