vickons 0 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li mozete nesto da mi kazete o ovom modelu,hteo bi da ga kupim...help please Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano April 21, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ima podforum o kineskim motorima Verovatno ti tamo neko moze reci nesto o ovom motoru. PozZ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 22, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @vickons Medju najboljim od kineza kod nas. E sad sta te konkretno zanima posto ciste specifikacije imas na netu koliko hoces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Odlican je ali ako imas godina uzmi od 200ccm.I za njega sam cuo sve pohvale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano April 22, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i najkvalitetniji i najizdrzljiviji kinezi na trzistu, trpe izivljavanje bez problema, a agregati su po nacrtima Suzuki DR-a, ali ne u vidu kopije, vec proizvedeni na istim masinama koje su kinezi preuzeli, jer su u tesnoj saradnji, cak je Qingqi izradjivao i neke agregate za Suzu, ukoliko su informacije tacne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vickons 0 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jel velika razlika izmedju 125ccm i 200ccm? jer ja tek sada punim 16 god...a ucinilo mi se da 125ccm je nekako kvalititniji,jer ima nazad disk a ne dobos,i kazu da ima neko naprednije paljenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ako tek punis 16 god. uzmi 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vickons 0 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan U avgustu punim 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 23, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Иди на 200-ку - одма'. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 23, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Или ако преломиш да баталиш фамозно "до 125" и ако си довољно кракат, иди погледај нови супермотард код "Спринта" - "Аполо". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vickons 0 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan A taj Apollo mi se nesto ne svidja...previse mi lici na standardni cross,bar po ovoj slici sto ima na sprint-ovom site-u... Sta je bolje taj Sprintov Pulesr ili Qingqi,ako uopste ima razlike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 23, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Једна од великих мистерија у Србији је и то питање: шта је боље - "Пулсер" или "Чингћи". Они из овог потоњег кажу да нису исти иако исто изгледају (има мало разлике у пар пластичних детаља; ја могу да претпостаим да су "Шингћији" из матичне фабрике, а "Пулсери" из фабрике "Пионир"). Ако је твој ник vickons од Вицко НС (Нови Сад) онда имаш добру прилику да све то видиш уживо на сајму, па и тај "Аполо" који ти се на сликама не допада. Иди прошетај до сајма или до салона заступника. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vickons 0 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da iz NS-a sam...a po jel imas ti mozda neku preporuku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano April 23, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako tretiraju i koliko obracaju paznju ako imas kategoriju, a ne dostaju ti godine, ali ako si spreman da se izlozis riziku, 200ccm je definitivno bolja kupovina, a sto rece Zorge, ako te ima preko 180cm ne bi bilo lose ni Apola da uzmes u obzir. Apolo izgleda mnogo drugacije nego na slici, pa dok ga ne vidis neces imati predstavu kakav je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju Kvinki je mnogo lepsi od Apola, a ne verujem da je mnogo slabiji :) I ja bi radije isao na 200 ccm ali zbog toga sto nemas A kategoriju bolje ti je da uzmes 125 i teras ga jednu sezonu, prodas i uzmes nesto malo jace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vickons 0 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aha...a jel zna neko nekoga ko ima ovaj model,pa da mi prenese kritike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ima ga Zloca sa foruma. On je svoj malo doradio pa je jos lepsi (i vishi). Ja sam probao nekoliko SM 125-ica, a probao sam i Apola. Apolo je definitvno dosta jaci od Quinqija 125 (200-ku nisam probao) (heheheh koji pametan zakljucak). Probaj ti 125-icu ni mnogo stariji i iskusniji se nisu zalili na nju, ovo ti kazem jer ovde na Dorcolu svakodnevno kontrolisu sve koje vide na motorima pa da ne popijes zabranu polaganja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vickons 0 Napisano April 24, 2009 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbg Apolo je duplo jaci od ovoga 125-ice Mene na skutercicu od jula su jednom zaustavili,tako da neznam sta da radim.A mama vristi kad joj spomenem vise od 125ccm tako da mi izgleda ostaje samo 125ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vickons 0 Napisano April 24, 2009 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan E da...i interesuje me koja mu je max brizna(ovog 125ccm) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano April 24, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi ti lepo 125 ccm Kao sto Markodjurovic kaze, da ne bi dobio zabranu kojim slucajem ako te uhvate, nije vredno rizika... 125 ce ti barem jedno punu sezonu biti sasvim dovoljno. Sto se tice max brzine za 125, verovatno je tu oko 90-100 km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano April 24, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Kakvu zabranu? Zabranu da poraste jos godinu dana ??? Kolio sam primetio te "zabrane" su urbani mitovi o kojima se prica jos od vremena komunizma, ali kazne nisu. Ne znam kako se u praksi sankcionise ako imas kategoriju, a nemas godina. Da li obracaju paznju na to, ili oproste ako imas jos par meseci do punoletstva. Vicko, ako ti je cilj gradska voznja i manje kilometraze i 125ccm ce raditi posao, a verujem da ce bar u pocetku biti tako. Kad zatreba menjaj za 250ccm i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano April 24, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ako i nema te zabrane polaganja (mada sam cuo da ima), kazne su tu da te opamete! Nisam siguran koliko lupaju po dzepu, ali sigurno su vece od ne nosenja opreme I on nema jos par meseci do punoletstva, u Avgustu puni 17 Tako da neverujem da bi ga pustili svaki put... Bolje do 18 god. da djira 125 a posle moze sta mu dusa iste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 25, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kakvu zabranu? Zabranu da poraste jos godinu dana Molim? Kolio sam primetio te "zabrane" su urbani mitovi o kojima se prica jos od vremena komunizma, ali kazne nisu. Kad sam bio mlad i lud popio sam zabranu za polaganje B kategorije u trajanju ood 2 godine. Zbog te zabrane vise nikad nisam seo da vozim kola jer nikad nisam smogao vise volje da izdajem na polaganje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vickons 0 Napisano April 25, 2009 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma uzimam ja 125ccm danas sam bio na sajmu,i gledao sam taj motor i onog apolla,apolo mi je ruzan...tako da ako Bog da da prodam moj skuper i uzimam ja ovu masinicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 26, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zabrana voznje moze da se dobije i na buducu kategoriju, ne na dorastanje u krstenici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...