lalajko 2054 Napisano April 19, 2009 Teoreticar ..., 12120 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Z900 1972-1976 By lalajko1 Dajte svoj komentar iskljucivo ako ste vozili ili posjedovali ovaj motocikl. Niposto nikakve komentare u stilu "cuo sam", "rekli su mi" i slicno. Odgovorite na sledeca pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima bice istog trenutka obrisan. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: Navesti tacno godiste motocikla koji ste vozili.. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: "Posjedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Sta mi se dopada: "Odlicne kocnice i dobra zastita od vjetra." ili "Sjajan za duza putovanja, odlican polozaj vozaca, mala potrosnja" ili neko moze napisati i par pasosa ako zeli, tim bolje. 4. Sta je moglo biti bolje: "Prednja kocnica ima lose doziranje i slaba zastita od vjetra" ili nesto slicno u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vas mali review. Tu sad moze svasta da se napise, da se detaljnije objasne i opisu stvari iz prethodne dvije stavke i da se jos malo prica o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i moze se dati i neka ocjena i recimo preporuka za kupovinu. Takodje, ovdje bi bilo dobro da onaj ko je proveo vise vremena sa motorm napise na sta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o odrzavanju... Najlakse vam je da uradite copy-paste sadrzaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vas odgovor: [b]1. Godiste motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vrijeme provedeno na motorciklu:[/b] [b]3. Sta mi se dopada:[/b] [b]4. Sta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonja 16 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1974 model a1 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: godinu dana 3. Sta mi se dopada: Cista klasika,spoj lepote i kvaliteta. 4. Sta je moglo biti bolje: Kocnice su bile na ne zavidnom nivou,jedan disk napred nazad dobos,model z1000 je imao napred dva diska ali jednoklipna klesta su bila premala za masu motora.Ne znam kako je bilo sa fabrickim izduvom ali ja sam ga kupio sa 4 u 1 Yoshimura kratkim hromiranim auspuhom,koji je zahtevao skidanje pri promeni ulja i filtera.Malo zahtevnija varijanta. 5. Moj utisak: S obzirom da sam ga imao davne 1981 godine,nikad ga necu prezaliti sto sam se rastao od njega,bio je identicne boje kao na slici.Kupio sam felne petokrake zlatne boje Kampanjolo sa dva diska napred,Magura pozu sa ruckama i u ono vreme tegicima,Yoshimura auspuh i neponovljiv zvuk.Kvalitetna izrada,dugotrajnost,iglicasti lezajevi na radilici,siber karburatori.Motor koji je sada prava retkost i koji ima visoku cenu,sto znaci da je legendarni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...