Jump to content

Moto Zajednica

MK Panonski Vukovi Zrenjanin MOTO SKUP 08.09.10 Maj 2009

Recommended Posts

• Zainteresovan, 670 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000VA

Krivo mi je što nisam bio u Zrenjanin, jer mi je u zadnji čas javljeno da tablice za motocikle u našem SUP-u nisi stigle, tako da sam ostao bez tablice i onemogućen da odem. Tablice čekam već 20 dana  >:( ??? >:( >:( a sad mi je još više krivo kad čitam vaše komentare sa skupa.

Pričaju ljudi da je bio neki motor za iznajmljivanje koji voziš na jedan točak i da je bila gužva i čekanje da se to isproba. Da li može neko da objasni o čemu se radi?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 4 postova

Zahvaljujemo se svima koji su posetili nas skup! Drago mi je da su ljudi zadovoljni. Kesica sa poklonima je nestalo u subotu popodne, iskreno nismo ocekivali tako velik broj motora. Ako se uzme u obzir da nam je ovo I MOTO SUSRET koji organizujemo mislim da su zamerke u redu. Trudicemo se da to ispravimo sledeci put. Ko je organizovao moto skup taj zna zasto se naplacuje ulaz i koliki su troskovi organizacije. Covek sa kamerom na ulazu je snimao skup i cim bude gotov CD bicete obavesteni! Motor za dizanje na tocak je skroz luda stvar. Radi se o suzukiju na prikolici, zadnji tocak ide izmedju dva valjka, promenjen mu je prenos, ima granicnik da ne odes na ledja, upalis i gas, naravno ima i tu tehnika koja mora da se savlada nije bas jednostavno. Vredi probati!  Mobilni na zalost nije pronadjen, ako se neko javi nama kontaktiracemo te Ivan8. Sledeci put kuvamo duplo vise klope za rucak. Za dorucak je bilo burek, pogacice, jogurt, virsle. Ako nako ima slike neka postavi! POZDRAV ZA SVE BAJKERE I VIDIMO SE!!!

• Svrati ponekad, 210 postova

Skup je organizovan odlično, nije se činilo kao da je prvi. Niste mogli uticati na ogromnu posetu ali ste uspeli sve lepo da nas ugostite. Kamp je odličan, bina i ozvučenje na visokom nivou, izbor muzike "W.A.S.P.", ruke se pozlatile DJ-u. Doručak je priča za sebe, baš ste se potrudili. Hvala vam na gostoprimstvu.

• Drug član, 2087 postova

Momci svaka cast svidja mi se kako je protekao susret bar u subotu, nije bila tolika guzva u saobracaju kad smo dolazili, jos manja kad smo odlazili, lepo se proveli, uzivali u igracicama sa bine, lepo zaista

• U prolazu, 4 postova

Krivo mi je što nisam bio u Zrenjanin, jer mi je u zadnji čas javljeno da tablice za motocikle u našem SUP-u nisi stigle, tako da sam ostao bez tablice i onemogućen da odem. Tablice čekam već 20 dana  >:( ??? >:( >:( a sad mi je još više krivo kad čitam vaše komentare sa skupa.

Pričaju ljudi da je bio neki motor za iznajmljivanje koji voziš na jedan točak i da je bila gužva i čekanje da se to isproba. Da li može neko da objasni o čemu se radi?

Evo fotke kako je to cudo izgledalo, pa ko voli nek' izvoli...

dodji u subotu 16 og ba batajnicu na moto ubrzanja ponesi 500 din i sve ce ti biti jasno :)

• U prolazu, 37 postova
  • Motocikl: YAMAHA FZS 1000

svaka cast organizatorima!rakija vam je bila dobra, a pasulj jos bolji, a naj vise me je odusevio pokloncic koji sam dobio kad sam ulazio.nadam se da ce sledece godine biti bar ovoliko dobro. pozdrav svim vukovima. :) :) :)

• U prolazu, 15 postova
  • Motocikl: VFR 1200 F

Ipak stigao i nisam se pokajao....pozitvno ocenjujem skup u svakom smislu i bice to jos bolje sledece godine....(dodajte samo jos neki sank sledeci put, izginusmo za pivo)....veliki pozdrav za komsije

• Svrati ponekad, 138 postova
  • Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu!

Momci svaka cast svidja mi se kako je protekao susret bar u subotu, nije bila tolika guzva u saobracaju kad smo dolazili, jos manja kad smo odlazili, lepo se proveli, uzivali u igracicama sa bine, lepo zaista

snimak nemam al "odradila" je za sve pare  ;D

post-6100-12879032732199_thumb.jpg

post-6100-12879032732776_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja