Bivši forumaš 14980 Napisano April 17, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nove gume za motocikle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1906 Napisano April 17, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ocu ja takve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano April 17, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Neka korist i od "njih" (jenkija). ;D Ako je istina- sjajna fora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano April 17, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan na slicnom principu radi i onaj sprej sto sluzi za privremeno krpljenje ispusta taj lepljivi gel i istovremeno duga gumu i tamo de ispusta gel ostaje u toj rupi i time je i lepi tu. super je stvar mislim da je to obicna guma kao i svaka samo ima namazanu tu lepljivu smesu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TebreX021 0 Napisano April 17, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan uuu strava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je i ranije slicnih izuma ali je industrija guma veoma jak lobi i nije im u interesu da dugo vozite istu gumu. Videcemo hoce li ovo zaziveti!Lepo bi bilo krenuti na put a da ne razmisljate o probusenoj gumi,da ne pricam koliko bi to zivota moglo da spasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 17, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. Pitam koliko ce nas dati 60-70 eura extra na cijenu gume da namazu sa ovim? 2. Malo je zeznuto ako si ostetio gumu, a nisi primjetio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano April 18, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Nesto iz moje branse. Radi se o proizvodu Kanadske firme Oregon ( motorne testere , oprema etc...) sto posto resava problem poroznih guma i loseg lezanja tubelesa na felni , testiracu na motoru pa postavljam temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Alo ! ajd malo da se prisetimo http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9886.0 :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...