Dusan 1 Napisano Octobar 26, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za vas, ali meni izgleda extra! Technische Daten Hyosung GT650X 2007 Motor Typ 90°-V2-Zylinder DOHC Viertaktmotor, wassergekühlt, 8 V mt Benzineinspritzung Hubraum 647 ccm Leistung 52 kW (71 PS) @ 9,000 rpm Leergewicht 185 kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Octobar 26, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi nije kasno zasto je ovaj malo slabiji i malo tezi od mog :shock: Moj ima 79ks i 180kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Octobar 26, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, i meni je prelep... neka cudna kombinacija..njuska me potseca na novi Kawu z7 a ove plastike sa strane na R6N isto kawu. Ove poprecne sipke na italijanski dizajn (multistradu il sta vec iz 2005,6), donja plastika na nvog 2T malagutija ili isto kawu r6n, a rep je verovatno nastao industrijskom spijunazom nove honde ili Yame, s obzirom da ni jenu ni drugu nisam video uzivo nego samo na slikama, malo nagadjam. Nadam se da su ispravili nj slabe tacke, npr ono simptomaticno rdjanje varova na nepristupacnim mestima itd itd.... A cena, jel se zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 26, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Lici i na Suzu GSR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Octobar 26, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Lep bre motoric. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1861 Napisano Octobar 26, 2006 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda, mada su mogli malo da se poigraju sa bojama... Malo je bezveze kad je sve sabanski ofarbano u istu boju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 26, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 26, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan uuuu...EXTRA , stvarno je prelep motor , bas po mom ukusu... Super izgleda' date=' mada su mogli malo da se poigraju sa bojama... Malo je bezveze kad je sve sabanski ofarbano u istu boju...[/quote'] hm, mozda sam ja saban ali meni su motori najlepsi kad su u jednoj boji (cak i R-ovi) , a ne sareni ko papagaji... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Octobar 26, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan U pozadini od druge i trece slike se vidi comet gt 650 r koji je isaran bas kao papagaj . Cenu nisam nasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Octobar 26, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da su ispravili nj slabe tacke' date=' npr ono simptomaticno rdjanje varova na nepristupacnim mestima itd itd....[/quote']Ne znam otkud ti to da comet rdja ne nekim mestima??? i sta je to itd itd...? Comet jeste koliko toliko jeftin ali to neznaci da je i los! Ja ni jednu losu rec nisam cuo od nekog ko je provozao cometa! Cuo sam samo reci pohvale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2681 Napisano Octobar 26, 2006 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da su ispravili nj slabe tacke' date=' npr ono simptomaticno rdjanje varova na nepristupacnim mestima itd itd....[/quote']Ne znam otkud ti to da comet rdja ne nekim mestima??? i sta je to itd itd...? Comet jeste koliko toliko jeftin ali to neznaci da je i los! Ja ni jednu losu rec nisam cuo od nekog ko je provozao cometa! Cuo sam samo reci pohvale! Da ja imam cometa i stvarno rdja na nekim mestim ! jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 26, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze sto rdja, koliko para toliko muzike, ali motor je stvarno lep. Pretpostavljam da ovaj model nece rdjati. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rsibul 2 Napisano Octobar 27, 2006 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Extra izgleda. Za razliku od proslog modela,nisu mogli napraviti ruzniji motor i da su hteli. :twisted: Sala naravno.Sulje,lep je i tvoj motor. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 27, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan e meni se ovo ne svidja nimalo, manjkav mi je neshto skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Octobar 27, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaauuuuuuuuuuu! Motor je pre pre pre prelijep!!! :shock: Stvarno sam odusevljen, svaka im cast! Serijala za stunt i gradsku huligansku jurnjavu, fenomenalno!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Octobar 27, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da su ispravili nj slabe tacke' date=' npr ono simptomaticno rdjanje varova na nepristupacnim mestima itd itd....[/quote']Ne znam otkud ti to da comet rdja ne nekim mestima??? i sta je to itd itd...? Comet jeste koliko toliko jeftin ali to neznaci da je i los! Ja ni jednu losu rec nisam cuo od nekog ko je provozao cometa! Cuo sam samo reci pohvale! Biker Boy "Da ja imam cometa i stvarno rdja na nekim mestim ! jbg." E sad moj dULE lafe stari, pa kad je Endurac folirao i izmisljao. 2 250ke sam detaljno gledao, od druga (andrej ga zna) i od naseg Biker Boya, na identicnim mestima se hvata rdja na novom novcijatom motoru. Nisam rekao da je masina losa, al da se hvata rdja - hvata se...sorry:) Nova fabrika, imaju oni jos toga da resavaju....ali to je normalan proces i oni to znaju i cupaju kosu verovatno .... kao sto je verovatno normalno da na etiketi novog cometa 650 napisu na engleskom 5 recenica koje nemaju blage veze sa mozgom i sa engleskim. To lici na kineze a ne na japance ili koreance..... Kao sto rekoh, ozbiljni proizvodjaci resavaju greske u hodu, pa i ovi ce verovatno:) Ocigledno da su vozaci prezadovoljni sa njim, a to je najbitnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Octobar 27, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Ohohohoh.....bas lici na GSR....lepo boga mi!!! :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NemanjaNS 3 Napisano Octobar 27, 2006 U prolazu, 14 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ovaj bas svidja, kao i stari naked sa okruglim farom, ne svidjaju mi se samo one R i S verzije sa prednjom maskom.. Zanima me da li ce ovaj dizajn preneti i na 250ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Octobar 27, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da su ispravili nj slabe tacke' date=' npr ono simptomaticno rdjanje varova na nepristupacnim mestima itd itd....[/quote']Ne znam otkud ti to da comet rdja ne nekim mestima??? i sta je to itd itd...? Comet jeste koliko toliko jeftin ali to neznaci da je i los! Ja ni jednu losu rec nisam cuo od nekog ko je provozao cometa! Cuo sam samo reci pohvale! Biker Boy "Da ja imam cometa i stvarno rdja na nekim mestim ! jbg." E sad moj dULE lafe stari, pa kad je Endurac folirao i izmisljao. 2 250ke sam detaljno gledao, od druga (andrej ga zna) i od naseg Biker Boya, na identicnim mestima se hvata rdja na novom novcijatom motoru. Nisam rekao da je masina losa, al da se hvata rdja - hvata se...sorry:) Nova fabrika, imaju oni jos toga da resavaju....ali to je normalan proces i oni to znaju i cupaju kosu verovatno .... kao sto je verovatno normalno da na etiketi novog cometa 650 napisu na engleskom 5 recenica koje nemaju blage veze sa mozgom i sa engleskim. To lici na kineze a ne na japance ili koreance..... Kao sto rekoh, ozbiljni proizvodjaci resavaju greske u hodu, pa i ovi ce verovatno:) Ocigledno da su vozaci prezadovoljni sa njim, a to je najbitnije. Comet 250ccm i 650ccm imaju razlicite ramove, koliko se secam hyosungova fabrika postoji vec 30 godina (nisam siguran) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Octobar 27, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako postoji 30 godina onda je to vrhunska blamaza i za natpis i za rdjanje.... Ako za 30 god nisu nasli nekog da im osnovne stvari prevodi na knjizevni ili normalan tehnicki engleski za nalepnicu koja stoji posred tanka u belo narandzastoj boji.... Ili da zastite varove. Ali dobro, cena je ta koja je, i klasa je ta koja je. Kao sto rekoh, najbitnije je da su vlasnici zadovoljni Sto bi rekli u nasim istorijskim udzbenicima iz osnovne skole, evo malo informacija za one koji zele vise da znaju: HYOSUNG MOTORS CO. Registration Date 2001/05/19 (Year/Month/Date) Buyer / Seller in EC21 Seller Business Type Manufacturer Year established 1978 Employees total 11 - 50 Annual revenue USD 5,000,001 - 10,000,000 [ Contact Info ] Company Hyosung Motors & Machinery Inc. Address 77 Sungsan-dong, Changwon-si, Gyeongsangnam-do 641-715 Korea Phone 82 - 55 - 2697452 Fax 82 - 55 - 2812664 Homepage www.hsmc.co.kr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NemanjaNS 3 Napisano Octobar 28, 2006 U prolazu, 14 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam se ranije raspitivao o njima pri kupovini mog motora, negde sam naleteo na pricu da je ta fabrika pravila motore (mashine) za suzuki, valjda SV-model, posle su se odvojili, skupili dizajnere i ostale inzinjere da naprave ostatak, tj kompletan motor(cikl) http://www.hyosungmotors.co.kr/company_e/info.asp Svojim cometom sam super zadovoljan, mislim da hyosung opravdava svoju cenu.. (npr i kawasaki er5 i suzuki gs500e vaze za motore koji dosta brzo korodiraju) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
palomas 10 Napisano Octobar 28, 2006 U prolazu, 74 postova Lokacija: Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Tvrtka Hyosung Motors & Machinery Inc. osnovana je 1978. godine kao proizvoðaè motocikala. Otkad se, 1979. tehnièki udružila sa Suzuki Motor Corp-om iz Japana progurala se na èelo proizvodnje visoko kvalitetnih motocikala i rezervnih dijelova za motocikle.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...