Milosmtt 598 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem čirokanu za kacigu koja se kači preko pipaka (vakum). Lepo drži i nema šanse da spadne u toku vožnje (testirano do 130km/h). Moja čirokana je nova, vožena 2-3 puta i trenutno mi bleji u fioci sa knjigama i punjačem Cena je 850 dinara. Kontakt: 062/230-336 Miloš, Beograd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nervoznilik 0 Napisano April 15, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Backi Petrovac - (Novi Sad) Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju pogledaj PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Nervoznom. Šaljem čim ustanem ujutru tj. čim završim sa lekarima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Stavi još nešto... vidiš kako te krenula prodaja... :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 16, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Deky76 je testirao i preko 220, ja sam svedok :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano April 16, 2009 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavi još nešto... vidiš kako te krenula prodaja... :D Nek stavi moj motor na prodaju, ako ga krenulo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 16, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Al' ste se raskokodakali ;D Nema ništa više na prodaju osim ako je neko zainteresovan za moju Yamaha jaknu mada mi se ona ne prodaje @dimac ;D ;D @T-Zex Picni ga bre malo da zainteresuje ljude Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano April 16, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Al' ste se raskokodakali ;D Nema ništa više na prodaju osim ako je neko zainteresovan za moju Yamaha jaknu mada mi se ona ne prodaje Sad je vreme da turaš jaknu na prodaju viš da te krenulo :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 16, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Al' ste se raskokodakali ;D Nema ništa više na prodaju osim ako je neko zainteresovan za moju Yamaha jaknu mada mi se ona ne prodaje Sad je vreme da turaš jaknu na prodaju viš da te krenulo :D 'oš kupiš Ne prodaje mi se, dobra je jakna i nosiću je iako vozim Suzuki ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano April 16, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Al' ste se raskokodakali ;D Nema ništa više na prodaju osim ako je neko zainteresovan za moju Yamaha jaknu mada mi se ona ne prodaje Sad je vreme da turaš jaknu na prodaju viš da te krenulo :D 'oš kupiš Ne prodaje mi se, dobra je jakna i nosiću je iako vozim Suzuki ;D Baš lepa jakna, samo naslov promeni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 16, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Neću da je prodajem ;D Šta me navlačite Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan hocu ja ovakvu jaknu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 17, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Al' smo izofovali... hocu ja ovakvu jaknu... Jel' da Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...