tornado2405 4 Napisano April 14, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Maribor, Slovenija Motocikl: Honda Deauvill NT650, BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Dali ima na tom forumu netko od organizatora moto skupa u Inđiji? Ako ima molim, da mi se javi putem PM ili na mail: r.koban@gmail.com Pokušao sam stupiti u kontakt sa vama, ali mi iz oficijelnog maila kluba nitko ne odgovara. Sa prijateljim želimo doći na taj skup i trebamo neke dodatne informacije i dogovor. Lp Rado Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tornado2405 4 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Maribor, Slovenija Motocikl: Honda Deauvill NT650, BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko...................? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 21, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko...................? kontaktiraj clanove iz Indjije..Nucleus je medju aktivnijim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srba022 0 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Predsednik kluba Goran Pesut tel 063 1080287 dace vam sve potrebne informacije u vezi skupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tornado2405 4 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Maribor, Slovenija Motocikl: Honda Deauvill NT650, BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoči. Stupio u kontakt sa Goranom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...