dragonfly 5 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsice on kao staro gvozdje,umesto silen blokova kojih nema mora se kupiti cela felna ??? ??? ??? taj sam problem zavrsio odavno. direktno sam zasrafio ili usrafio lancanik u felnu .otprilike 10000km i nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano April 6, 2010 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsice on kao staro gvozdje,umesto silen blokova kojih nema mora se kupiti cela felna ??? ??? ??? taj sam problem zavrsio odavno. direktno sam zasrafio ili usrafio lancanik u felnu .otprilike 10000km i nista Ako mozes neku sliku da mi pustis da vidim kako si to izveo,ili ukratko da mi objasnis.mozes i na PP.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Jun 30, 2010 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se javim i malko pohvalim A seckanje mozda sledece godine Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 30, 2010 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep motor Mrki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jul 1, 2010 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Opa, Mrki... Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam situaciju...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Mrki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ијао, Мрки, па баш си пазарио културан мотор. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan E pa druze gledam po temama kad ono novost u staroj temi. Cestitam!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Octobar 18, 2010 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam kako da ovo objavim Ako neko ima pitanja neka puca slobodno kako sljakaju ti filteri (k&n) vazduha hteo sam da zbudzim na superlight,mocno izgledaju,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...