mrle 8466 Napisano April 14, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ovo sam procitao u Kuriru Kobni udarac u drvo KRALJEVO - Suvozač na motociklu Bojana Z. (18) iz Vrdila kod Kraljeva preminula je od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći, a vozač motocikla Andrija B. (20) iz Kovanluka zadobio je teške telesne povrede posle sletanja motocikla i udarca u drvo. Nesreća se dogodila juče ujutro oko tri sata u Novom Selu kod Vrnjačke Banje, na magistralnom putu Kraljevo-Kruševac, saopštila je Policijska uprava Kraljevo. Andrija B. je vozio motocikl marke „aprilija pregazo“ bez registarske oznake, krećući se iz pravca Vrnjačke Banje prema Kraljevu. On je zbog povreda opasnih po život prebačen u kliničko-bolnički centar u Kragujevcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 14, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Saga se nastavlja.... Sad ce ceo zivot da je nosi na dushi.... Kacige? Oprema? Razlog? Brzina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 14, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 14, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici! strasno, da li ce prestati ova serija??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znam o kom dechku se radi. Trenirali smo zajedno 2 god. Dosta chesto sam ga vidjao na motoru ali nikad sa kacigom. Usporimo malo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano April 15, 2009 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Znam o kom dechku se radi. Trenirali smo zajedno 2 god. Dosta chesto sam ga vidjao na motoru ali nikad sa kacigom.Usporimo malo! Verovatno ni devojka nije imala nista od zastitne opreme! Necu da predpostavljam, ali sad kad nje nema a on tesko povredjen vise nije ni bitno. Saucesce iskreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...