Jump to content

Moto Zajednica

Spool oprema?

Recommended Posts

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Evo malo bazao po jednom sajtu koji je zastupnik za HJC,posto mislim uzimat tamni vizir i naletim i na Spool opremu,imaju koliko ja mogu da primjetim bas konkurentne cijene,jos se na jakni cini mi se dobija ne samo stitnici na laktovima i ramenima,nego i onaj na ledjima koji je kod vecine dodatna oprema.

Pa da li neko zna nesto vise o kvalitetu robe gore navedene marke?

P.S.Evil-e to sam gledao u Novemi!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Znam jednoga momka koji ima onaj njihov dvodjelni kombinezon sa slajderima. Meni se svidja kako sve to izgleda, a za te pare i vise nego vrijedi! Treba da odes za Karlovac jer je tamo lager i fino isprobas sve sto te zanima i mozda cak dobijes nesto za koji euro nize :wink:

NE moram ici u Karlovac,kod njih sam ja uzimao i kacigu,posalju oni u Dante,pa ja kupim tamo,samo sto je 40-50 kuna visa cijena,to je taj transport,samo sto je u Danteu vec bilo HJC kaciga,pa sam mogao velicinu odabrati.

Mislim da nema neke prevelike razlike u velicini u odnosu na IXS ili bilo koji drugi ili se mozda varam?!

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE
NE moram ici u Karlovac' date='kod njih sam ja uzimao i kacigu,posalju oni u Dante,pa ja kupim tamo,samo sto je 40-50 kuna visa cijena,to je taj transport,samo sto je u Danteu vec bilo HJC kaciga,pa sam mogao velicinu odabrati.

Mislim da nema neke prevelike razlike u velicini u odnosu na IXS ili bilo koji drugi ili se mozda varam?![/quote']

Nisu svim proizvodjacima isti kalupi, svaki ima svoj i moras vidjeti da li ti odgovara.

Danas sam dbio odgovor od covjeka koji radi u novema-nova koji su izmedju ostalog zastupnici i za SPOOL,(neki ga vjerovatno znaju sa motori.hr Bravo) rekao mi je sljedece,pa da to podjelim sa vama:

Spool ti je francuski proizvodjac robe koji je u vlasništvu HJC coorporacije(najveæi svjetski proizvodjac kaciga) koji se zove u USA Icon a u EU Spool ali sada od ove godine Icon nastupa i na EU trzistu pod okriljem HJC.

To ti je jedna od marki sa trenutno najacom ekspanzijom u Europi inace postoje od 1971 god i kvaliteti su sa svim ostalim svjetskim brandovima.

dovoljno ti govori podatak da u 3 godine imamo manje od 0,5 % reklamacija znaci skoro nista a to ti je pokazatelj kvalitete.Mi smo trenutno a cijenama spool najeftiniji u EU inace on je malo skuplji van granica HR

Za brojeve mi je rekao:

jakne odgovaraju sve su EU brojevi tako da su sliæni

a za stitnike:

Svaka jakna ti ima u sebi Ce protektore na laktu i na rukama a na ledima ima spuzvaste protektore debljine cca 0,7-1,00 cm koji ti stiti leda u slucaju pada na leda i to dobijes sa jaknom,to ti ima Rafael,SR-2,SP-2,SPM-3,Oscar,gordon i mislim Tag-22 .

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja