mixa 1036 Napisano Octobar 25, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo bazao po jednom sajtu koji je zastupnik za HJC,posto mislim uzimat tamni vizir i naletim i na Spool opremu,imaju koliko ja mogu da primjetim bas konkurentne cijene,jos se na jakni cini mi se dobija ne samo stitnici na laktovima i ramenima,nego i onaj na ledjima koji je kod vecine dodatna oprema. Pa da li neko zna nesto vise o kvalitetu robe gore navedene marke? P.S.Evil-e to sam gledao u Novemi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 26, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan po mom iskustvu spool je odlicna oprema ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 27, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Znam jednoga momka koji ima onaj njihov dvodjelni kombinezon sa slajderima. Meni se svidja kako sve to izgleda, a za te pare i vise nego vrijedi! Treba da odes za Karlovac jer je tamo lager i fino isprobas sve sto te zanima i mozda cak dobijes nesto za koji euro nize :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 27, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan NE moram ici u Karlovac,kod njih sam ja uzimao i kacigu,posalju oni u Dante,pa ja kupim tamo,samo sto je 40-50 kuna visa cijena,to je taj transport,samo sto je u Danteu vec bilo HJC kaciga,pa sam mogao velicinu odabrati. Mislim da nema neke prevelike razlike u velicini u odnosu na IXS ili bilo koji drugi ili se mozda varam?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 27, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan NE moram ici u Karlovac' date='kod njih sam ja uzimao i kacigu,posalju oni u Dante,pa ja kupim tamo,samo sto je 40-50 kuna visa cijena,to je taj transport,samo sto je u Danteu vec bilo HJC kaciga,pa sam mogao velicinu odabrati.Mislim da nema neke prevelike razlike u velicini u odnosu na IXS ili bilo koji drugi ili se mozda varam?![/quote'] Nisu svim proizvodjacima isti kalupi, svaki ima svoj i moras vidjeti da li ti odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 27, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam dbio odgovor od covjeka koji radi u novema-nova koji su izmedju ostalog zastupnici i za SPOOL,(neki ga vjerovatno znaju sa motori.hr Bravo) rekao mi je sljedece,pa da to podjelim sa vama: Spool ti je francuski proizvodjac robe koji je u vlasništvu HJC coorporacije(najveæi svjetski proizvodjac kaciga) koji se zove u USA Icon a u EU Spool ali sada od ove godine Icon nastupa i na EU trzistu pod okriljem HJC. To ti je jedna od marki sa trenutno najacom ekspanzijom u Europi inace postoje od 1971 god i kvaliteti su sa svim ostalim svjetskim brandovima. dovoljno ti govori podatak da u 3 godine imamo manje od 0,5 % reklamacija znaci skoro nista a to ti je pokazatelj kvalitete.Mi smo trenutno a cijenama spool najeftiniji u EU inace on je malo skuplji van granica HR Za brojeve mi je rekao: jakne odgovaraju sve su EU brojevi tako da su sliæni a za stitnike: Svaka jakna ti ima u sebi Ce protektore na laktu i na rukama a na ledima ima spuzvaste protektore debljine cca 0,7-1,00 cm koji ti stiti leda u slucaju pada na leda i to dobijes sa jaknom,to ti ima Rafael,SR-2,SP-2,SPM-3,Oscar,gordon i mislim Tag-22 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...