crnamrlja 22 Napisano April 12, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan katastrofa :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 12, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, .... upravo ovaj saobraćajac je mene pustio bez kontrole, kada je video bjb nalepnicu ... :'( to je onaj deo u kome sam govorio o tome da je na svoj nacin podrzavao nasu pricu.... Vozio se sa nama (samnom vise puta bez obzira na to sto je bio na sluzbenom), a sliku sam stavio iskljucivo zbog gesta koji je napravio, ne volim takve teatralnosti inace uopste.....ja idem, verovatno bez obzira na zdravstveno stanje skuterom sutra ili prekosutra za NS, zavisno od dogovorenog odlaska. Evo i necega sa nama, mozda samo malecki simbol...necega: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano April 12, 2009 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan VEČNA MU SLAVA I NEK SU MU ŠIROKI PUTEVI GOSPODNJI, :'( :'( :'( a barabama želim da ceo život provedu iza rešetaka, smrtna kazna je pre blaga , nebitno dali se radi o barabi koja je pucala ili o onima koji su sa njim bili u autu. > Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 12, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam tu osim ako ne bude ponedeljak..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano April 12, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nastavljam da citam temu...i ne mogu da poverujem :o RIP Vladi :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano April 12, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam cuo ovu tuznu vest...Vecna mu slava... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan O sahrani ćete biti naknadno obavešteni u toku dana. Žao mi je ali jednostavno ne znam šta da napšišem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano April 12, 2009 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno, najezio sam se, ne vredi raspredati o novinskim clancima, jer novinari preteruju, a posle bitke svi su generali pametni :'( Sudeci po ovome sto je napisano covek je bio lafcina i uzasno je to sto mu se desilo :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sahrana će se obaviti sutra, 13.04.2009. u 17h na Novom groblju u Novom Sadu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 12, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Siroki mu putevi nebeski, tamo barem nece biti ovih idiota da pucaju na njega samo zato sto je radio svoj posao :'( :'( :'( :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano April 12, 2009 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je vecna slava ! :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 12, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Au... sad procitah sve... loshe loshe... bash loshe... sauchesce porodici... vecna mu slava... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano April 12, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan to treba tim banditima kao u stara dobra vremena odseci sake i pustiti na slobodu, d viidmo sta onda da kradu! Nek mu je vecna slava Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan svako normalan ce u ovom trenutku osetiti bes,tugu,ali i nemoc... jer ovakvih jebenih stvari je sve vise... zao mi coveka bas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 12, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nekolicina nas je samoinicijativno odlucila da ode do Novog Sada na saharanu http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34156.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 12, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih urednike da ovu temu prebace u crnu hroniku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan a kada je policajac u BG prisao automobilu koji se nije zaustavio na crveno,i na znak policije,sa pistoljem u ruci,do cega je doslo?niko ne zna ko sedi u kolima koja zaustavlja i sta ce on da uradi kada policajac pridje autu.veoma diskutabilna tema.i policiski zivot je neciji zivot.i on ima porodicu.pa sada neka neko kaze da li policajac u BG postupio ne ispravno?mozda je sve bio splet nesrecnih okolnosti. saucesce porodici.coveka sam inace poznavao.tuzno je to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 12, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, verovatno ipak nije trenutak za povlacenje paralela ma kako se one mozda i logicno nametale, u oba slucaja je policajac prestao za trenutak da bude policajac, u jednom slucaju je postao nesto manje od toga, juce je drugi postao nesto vise od toga. Nazalost, epilog je takav kakav je...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano April 12, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka crna zemlja.. A nadam se da ce ovi istrunuti u zatvoru > Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan nisam zeleo da povlacim paralele.Vlada je jednostavno,po mom misljenju,ucinio ono sto bi se i ocekivalo od njega.koliko je to nesmotreno bilo nema svrhe u ovakvom slucaju diskutovati.ipak u svakom slucaju tuzno je to sto se kod nas desava. isto tako mislim i za slucaj u BG.opet hocu da naglasim da ne pravim paralele.u oba slucaja su izgubljena dva zivota,da kazem zbog necije gluposti.u prvom koliko sam upoznat zbog otimanja oko pistolja,a u drugom...ipak je mogao manje da zaglavi zbog pljacke.sada je i ubica policajca. a po mom,opet da naglasim,mom,misljenju,vlada je ucinio jedno hrabro delo i tako je zavrsio.da li bi neko drugi ucinino isto?zeleo bih da se ovaj moj post rzume onako kako sam hteo da ga napisem a ne pogresno pa da se u ovakvoj temi nadje neko ko je ZA i neko ko je PROTIV. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 12, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ma ne, sve se slazemo, samo sam hteo da istaknem da nam ovog momenta nije bas da vucemo paralele, samo to.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan ok.ali kako god okrenes sve je to tuzno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 12, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vlada je ucinio mnogo vise nego sto je trebao i vise nego sto se ocekivalo, pokzao je izuzetnu hrabrost i rizikovao je svoj zivot pokusavajuci sam da zaustavi i uhapsi 4 naoruzana i opasna bandita. Rizkovao je i na zalost izgubio. Iza Vlade je ostala verenica u 6. mesecu trudnoce, sad je bilo na vestima na B-92... Tuga, :'( :'( :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano April 12, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da cemo Vladi da idemo u posetu dok je na oporavku, a sad` se dogovaramo da idemo na sahranu. :'( :'( Saucesce porodici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano April 12, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan saucesce i poslednji pozdrav coveku kojeg sam pitio i koji me je uputio na moj prvi moto skup :( :'( :'( :'( :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...